Deal News Online

undefined
19/06/2018

WIND: Προτεραιότητα η ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Γιώργος Τσαπρούνης μιλάει στην Dealnews.gr για τη συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

 

Κριτική στην στάση της πολιτείας απέναντι στην εταιρική κοινωνική ευθύνη άσκησε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Γιώργος Τσαπρούνης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

«Φανταστείτε το κράτος να έκανε ένα μικρό βήμα κάθε χρόνο, πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα. Γιατί να μην αποτυπώνουν τις δράσεις για την κοινωνία; Υπάρχουν Δημόσιοι φορείς που λειτουργούν σε μια γειτονιά, γιατί να μην κάνουν κάτι γι' αυτή την γειτονιά, μετρήσιμο, καταγεγραμμένο, ελέγξιμο. Ίσως είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ενδεχομένως κάποιος διοικητής ή υπουργός πήγαινε να φτιάξει έναν απολογισμό να μην μπορούσε να ξεπεράσει την τρίτη σελίδα... Μέχρι την τρίτη σελίδα είναι ο χαιρετισμός του...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Μετά το τέλος της ομιλίας, μιλώντας στην dealnews.gr ο κ. Τσαπρούνης ανέλυσε την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το cyberkids.

 

«Είχαμε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια το 2011.. Ήμασταν η πρώτη εταιρεία που φτιάξαμε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα για την ενημέρωση γονιών και παιδιών με στόχο την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Βλέποντας όμως μέσα από την καθημερινότητα, μέσα από πραγματικά περιστατικά ο όγκος των περιπτώσεων να αυξάνεται και κυρίως μέσα από την μεγάλη χρήση των smartphones, tablets και ότι σχέση έχει με την πρόσβαση στο διαδίκτυο, ακόμα και όταν είσαι έξω από το σπίτι. Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και φτιάξαμε ένα εξειδικευμένο site το cyberkids.gr. Αυτό το κάναμε το 2012. Φέτος κάναμε το επόμενο βήμα, πάμε να βγάλουμε τα παιδιά από παιχνίδια που εγκυμονούν κινδύνους, κινδύνους που έχει δει και η Δίωξη μέσα από πολλά περιστατικά. Δημιουργήσαμε 15 παραδοσιακά παιχνίδια στη λεγόμενη ψηφιακή αλάνα και προσπαθούν σιγά-σιγά οι γονείς να προωθήσουν τα παιχνίδια αυτά στα παιδιά τους, μιλάμε για παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γκρινιάρη κτλ. Ήδη έχει μεγάλη αποδοχή και θετικά σχόλια μέχρι τώρα και μέχρι τέλος του μήνα θα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα ενίσχυσης τουcyberkids.gr» τελειώνοντας ανέφερε «Φέτος, θα δώσουμε βαρύτητα στην ασφάλεια στο διαδίκτυο και στην εξάπλωση των δρομικών γεγονότων σε πόλεις της Ελλάδας»


Σχετικά Βίντεο

Dim lights Embed Embed this video on your site
protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

World Business

General Electric: «Τσεκούρι» σε 1200 θέσεις εργασίας στην Ελβετία

General Electric: «Τσεκούρι» σε 1200 θέσεις εργασίας στην…

Η General Electric θα περικόψει 1200 θέσεις εργασίας στην Ελβετία στο τμήμα παραγωγής ενέργειας, μεταδίδει...

Media

Reuters: Θετικός ο αντίκτυπος της συμφωνίας με πΓΔΜ

Reuters: Θετικός ο αντίκτυπος της συμφωνίας με πΓΔΜ

Την πιθανότητα η συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ για το ονοματολογικό να ενισχύσει τις πιθανότητες...

Αθλητικά

Νεϊμάρ: Αξίζαμε τη νίκη

Νεϊμάρ: Αξίζαμε τη νίκη

Ότι κάθε ημέρα αισθάνεται και καλύτερα μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο, και ότι παρά την...

Αυτοκίνητο

Ιταλικό sportcar: To 250 GTO έχει γράψει την δίκη του ιστορία

Ιταλικό sportcar: To 250 GTO έχει γράψει την…

Στους κύκλους των κορυφαίων συλλεκτών χαρακτηρίζεται ως το «άγιο δισκοπότηρο» των τεσσάρων τροχών. Eίναι το...

Τεχνολογία

Νέοι ευρωπαϊκοί κανόνες για τη χρήση drone

Νέοι ευρωπαϊκοί κανόνες για τη χρήση drone

Εγκρίθηκαν οι ευρωπαϊκοί κανόνες για την ασφάλεια των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone) κατά τη τρέχουσα...

Υγεία & Διατροφή

Η έκθεση στον ήλιο βοηθά στη βελτίωση της μνήμης;

Η έκθεση στον ήλιο βοηθά στη βελτίωση της…

Ξεχνάτε συχνά πράγματα; Μια νέα κινεζική μελέτη υποδεικνύει ότι ίσως χρειάζεται περισσότερη υπαίθρια δραστηριότητα και...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.