Deal News Online

undefined
15/07/2020

"Ανανέωση με συμμετοχή γυναικών στη ΝΔ"

Την ένταξη στη Ν.Δ. περισσοτέρων νέων και μάλιστα γυναικών θέλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τις γυναίκες στην Αποθήκη Δ΄ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

 

«Βλέπουμε δίπλα μας γυναίκες οι οποίες έχουν κατορθώσει και μπήκαν στο άβατο των ανδρών εδώ και χρόνια σε μια σειρά από επαγγέλματα. Ο δικός μας αγώνας είναι να φέρουμε την ανανέωση στη Ν.Δ. και εάν κάτι θα με κάνει περήφανο, στο μέλλον, θα είναι να έχω πετύχει αυτή την ανανέωση στην πράξη και όχι στα λόγια», είπε ο κ. Σαμαράς.

 

Έριξε το βάρος στην ενεργοποίηση των γυναικών και σημείωσε πως αν ψάξουμε πραγματικά, ο κάθε χώρος έχει τις καλύτερες, και αν το σκεφθούν ίσως θυσιάσουν κάποια όνειρα και προοπτικές για να ενταχθούν στο «δύσβαστο άθλημα» της πολιτικής.

 

«Χωρίς αξιοσύνη δεν υπάρχει αναπνοή στην κοινωνία και χωρίς αναπνοή υπάρχει κατάθλιψη, αυτό που απλά ο κόσμος λέει «μία από τα ίδια». Εμείς θέλουμε να φέρουμε το διαφορετικό και το διαφορετικό είσθε εσείς», είπε απευθυνόμενος στο ακροατήριο.

 

Υπογράμμισε ότι ο στόχος της Ν.Δ. είναι η κοινωνική ανάπτυξη με αξιοσύνη και παρατήρησε: «Χωρίς εσάς δεν πάμε μπροστά. Με εσάς θα πάμε μπροστά και θα πάμε τον τόπο εκεί που του πρέπει, που του αρμόζει εκεί που προσήκει, που είναι στην πρόοδο και την αξιοσύνη και με το δικαίωμα στο όνειρο καθενός και καθεμιάς».

 

Ο κ. Σαμαράς έκανε μνεία στην επίσκεψή του στην επιχείρηση «Μινέρβα» και σε μία εργαζόμενη που του είπε: «Έχω δυο παιδιά που απολύθηκαν κι έναν άνδρα άνεργο και άρρωστο. Εγώ δουλεύω τέσσερις μέρες την εβδομάδα. Έλα, σε παρακαλώ, και πες μου τι να κάνω».

 

Είπε, ακόμα, ότι τον ενημέρωσαν για μια γυναίκα που υπηρετούσε σε ανώτατη θέση της Αστυνομίας και αποστρατεύθηκε με κομματικά κριτήρια, όπως και άλλες 6 που ήταν κι αυτές σε ανώτατη θέση.

 

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στράτος Γρομπανόπουλος και τρεις γυναίκες-μια πολύτεκνη μητέρα, μια φοιτήτρια και μια δημοσιογράφος-που αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε μια στο χώρο της.

 

Σήμερα στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επισκεφθεί τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στις 12.30 τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου, στη 1.30μ.μ. θα γευματίσει με πρώην βουλευτές από τη Μακεδονία και τη Θράκη και στις 7μ.μ. θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Μιχάλη Στρατάκη στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.


protoselida
Ροή Ειδήσεων

World Business

Ντιλ διάσωσης 1,5 δισ. δολ. έκλεισε η Virgin Atlantic

Ντιλ διάσωσης 1,5 δισ. δολ. έκλεισε η Virgin…

Συμφωνία αξίας 1,2 δισ. βρετανικών λιρών (1,5 δισ. δολαρίων) έκλεισε η Virgin Atlantic για να αντιμετωπίσει...

Media

Διαφημιστική διάκριση της Action Global Communications

Διαφημιστική διάκριση της Action Global Communications

H Action Global Communications διακρίθηκε στα φετινά βραβεία Δημοσίων Σχέσεων, Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) 2020, για τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την επιτυχημένη υλοποίηση...

Secret Money

 Tο X.A.,  το «θολό»  τοπίο και  οι καταγγελίες

Tο X.A., το «θολό» τοπίο…

Tην ώρα που η αγορά ψάχνει τον... βηματισμο της και οι επενδυτές ...

Τουρισμός

Περιφερειακά αεροδρόμια: -90% η επιβατική κίνηση Ιουλίου

Περιφερειακά αεροδρόμια: -90% η επιβατική κίνηση Ιουλίου

Εξόχως αποθαρρυντικά για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού το φετινό καλοκαίρι είναι τα πρώτα στοιχεία...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.