Συνάντηση Ανδριανού με το νέο ΔΣ του ΣΕΟ

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

 

Στη συνάντηση, στην οποία μετείχε και η γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, συμμετείχαν η νέα πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, η αντιπρόεδρος Εύη Μωραϊτίδου, η β΄ αντιπρόεδρος Βιργινία Κραβαριώτη, η γενική γραμματέας Βούλα Ζυγούρη, η ταμίας Αγγελική Καραπατάκη, η ειδική γραμματέας Σοφία Παπαδοπούλου και τα μέλη Δημήτρης Καφφάτος, Δημοσθένης Ταμπάκος και Ειρήνη Αϊδηνλή.

 

Ο κ. Ανδριανός, αφού συνεχάρη το νέο Δ.Σ. του ΣΕΟ, ζήτησε να έχουν στενή συνεργασία με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων που θα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά και τους νέους τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τα αθλητικά ιδεώδη. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε η κατάρτιση και υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης σε σχολεία, σε συνεργασία και με το Υπουργείο Παιδείας, που θα έχουν ως αντικείμενο την ασφαλή κολύμβηση και την διατροφική εκπαίδευση.

 

Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόταση του υφυπουργού να υλοποιηθεί πρόγραμμα στήριξης για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» και του «Χαμόγελου του Παιδιού», με προοπτική επέκτασης και σε άλλους φορείς, με την εθελοντική προπόνηση από τους Ολυμπιονίκες των παιδιών και την μετάδοση σ΄αυτά της πείρας και των γνώσεών τους πάνω στον αθλητισμό.


protoselida

Secret Money

 OI ΠPΩTEΣ YΠOΓPAΦEΣ

OI ΠPΩTEΣ YΠOΓPAΦEΣ

Θα είναι αν μη τι άλλο μια ιστορική στιγμή, αυτή των υπογραφών στη σύμβαση για...

Περιβάλλον

Βραβείο στο 4th Annual Sustainability Summit 2019 απέσπασε ο ΟΛΠ

Βραβείο στο 4th Annual Sustainability Summit 2019 απέσπασε…

Με το Ειδικό Βραβείο στην κατηγορία «Περιβάλλον» για τα «Προγράμματα παρακολούθησης ποιότητας του περιβάλλοντος σε...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.