Μείωση των φόρων στα καύσιμα ζητούν οι βενζινοπώλες

Την άμεση και δραστική μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης των καυσίμων και την ανάκληση της εξαγγελίας για εξίσωση, από 15/10/2011, του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης ζητά η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος προκειμένου να αντιμετωπισθεί η νέα εκτόξευση των τιμών το τελευταίο διάστημα.

 

"Σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης και εισοδηματικής αφαίμαξης των Ελλήνων, είναι απαράδεκτο να διατηρούνται οι φόροι σε επίπεδα που κάνουν τα καύσιμα της χώρας μας απλησίαστα και τα ακριβότερα της Ευρώπης", αναφέρει η ΟΒΕ.

 

Για «πειραγμένες αντλίες»

 

Σχετικά με την αποκάλυψη ενός ακόμη πρατηρίου με "πειραγμένες αντλίες" από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, η ΟΒΕ τονίζει εξάλλου την ανάγκη να παταχθούν τα φαινόμενα αυτά στον κλάδο με λήψη ριζικών μέτρων.

 

"Ωστόσο, προσθέτει, παρά την αποκάλυψη της περίπτωσης αντί να επιβληθεί σφράγιση του πρατηρίου οι αρμόδιες υπηρεσίες που αδειοδοτούν και ανακαλούν τις άδειες λειτουργίας, είχαν 'κολλήσει"' στα γρανάζια της ασυνεννοησίας και της γραφειοκρατίας με αποτέλεσμα το πρατήριο μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά".

 

Συμπαράσταση στην απεργία των βυτιοφόρων

 

Στο μεταξύ, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι ιδιοκτήτες ΔΧ βυτιοφόρων της Αττικής που διαμαρτύρονται για τη μείωση των κομίστρων από τις εταιρίες εμπορίας καυσίμων.

 

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών δηλώνει συμπαράσταση στους βυτιοφορείς οι οποίοι, όπως αναφέρει, "εμμέσως εξωθούνται και εκβιάζονται να καλύπτουν το κόστος με ελλιπείς παραδόσεις καυσίμων προς τα πρατήρια και καταναλωτές κάτι που είναι απαράδεκτο και παράνομο".


protoselida

World Business

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή ρευστότητας

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή…

Έτοιμη να παρέχει ρευστότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσει την...

Media

Στην Alter Ego η τηλεοπτική άδεια

Στην Alter Ego η τηλεοπτική άδεια

Στην Alter Ego πηγαίνει η νέα τηλεοπτική άδεια ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας μετά από απόφαση...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Υγεία & Διατροφή

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

Μέχρι τέσσερις προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με δυνατότητα αποζημίωσης της κρυοσυντήρησης ωαρίων, καθώς και αποζημίωση για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.