Τηλεπικοινωνιακό έργο του ΝΑΤΟ ανέλαβε η Space Hellas

Τις υπηρεσίες υλοποίησης δικτύου επικοινωνίας βασισμένου σε τεχνολογία VoIP, για τη διασύνδεση 36 στρατιωτικών εγκαταστάσεων του ΝΑΤΟ, σε 22 Ευρωπαϊκές χώρες, ανέθεσε στην Space Hellas η Γερμανική εταιρία Conet Solutions GmbH, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού του ΝΑΤΟ.

 

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2014 και το συμβατικό τίμημα για τη Space Hellas, ανέρχεται στα 194.000 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά τη δυνατότητα άμεσης ταυτόχρονης φωνητικής επικοινωνίας μεταξύ 150 συσκευών σε 22 Ευρωπαϊκές χώρες, για την ανακοίνωση και αντιμετώπιση έκτακτων, αλλά και συμβατικών περιστατικών.

 

Η Space Hellas, αναλαμβάνει ως υπεργολάβος της Conet Solutions GmbH, να αποτυπώσει τις υφιστάμενες υποδομές στις 36 αυτές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τις εργασίες που ενδεχομένως θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν, πριν την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση, τον έλεγχο και τη λειτουργία του νέου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού καθώς και την εκπαίδευση των χρηστών των νέων συστημάτων.

 

Ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το οποίο χαρακτηρίζεται άμεσης προτεραιότητας για το ΝΑΤΟ, είναι των Οίκων Cisco, IBM, Conet και Andtek.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.