Διευκρινίσεις Autohellas για τη συγχώνευση με Βακάρ

Διευκρινίσεις σχετικά με τη σκοπούμενη συγχώνευση δι' απορρόφησης της εταιρείας Βακάρ παρέχει η Autohellas σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

 

Όπως σημειώνεται στη σχετική στην ανακοίνωση, η Autohellas και η Βακάρ ελέγχονται από τον Θεόδωρο Βασιλάκη, ενώ τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Autohellas συμμετέχουν και στο ΔΣ της Βακάρ, ήτοι οι κ.κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, Ευτύχιος Βασιλάκης, Εμμανουέλλα Βασιλάκη και Γεώργιος Βασιλάκης.

 

Την 30.06.2014, τα ΔΣ. των δύο εταιρειών αποφάσισαν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης δι' απορρόφησης της Βακάρ από την Autohellas, ορίζοντας, μεταξύ άλλων, την 30.06.2014 ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού.

 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι το ΔΣ της Autohellas αποφάσισε τη συγχώνευση στο πλαίσιο επέκτασης της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου.

 

Η εταιρεία διευκρινίζει πως σε αυτό το στάδιο δεν έχει ακόμα διενεργηθεί αποτίμηση της υπό συγχώνευσης εταιρείας ούτε έχει καθοριστεί η σχέση ανταλλαγής μετοχών. Κατά τούτο, δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να περιγραφούν οι επιπτώσεις στα οικονομικά μεγέθη της από τη σκοπούμενη συγχώνευση.

 

Η Autohellas εκτιμά επίσης ότι η σκοπούμενη συγχώνευση θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός έξι μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης περί έναρξης της διαδικασίας συγχώνευσης.


protoselida

World Business

Google, Amazon, Facebook: Φορολογούνται με 3% στην Ισπανία

Google, Amazon, Facebook: Φορολογούνται με 3% στην Ισπανία

Νομοσχέδιο κατέθεσε στο Κουνοβούλιο η ισπανική κυβέρνηση που προτείνει τη φορολόγηση των εσόδων από τους...

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στην έκθεση SIAL 2020

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στην έκθεση SIAL 2020

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.