Διευκρινίσεις Autohellas για τη συγχώνευση με Βακάρ

Διευκρινίσεις σχετικά με τη σκοπούμενη συγχώνευση δι' απορρόφησης της εταιρείας Βακάρ παρέχει η Autohellas σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

 

Όπως σημειώνεται στη σχετική στην ανακοίνωση, η Autohellas και η Βακάρ ελέγχονται από τον Θεόδωρο Βασιλάκη, ενώ τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Autohellas συμμετέχουν και στο ΔΣ της Βακάρ, ήτοι οι κ.κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, Ευτύχιος Βασιλάκης, Εμμανουέλλα Βασιλάκη και Γεώργιος Βασιλάκης.

 

Την 30.06.2014, τα ΔΣ. των δύο εταιρειών αποφάσισαν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης δι' απορρόφησης της Βακάρ από την Autohellas, ορίζοντας, μεταξύ άλλων, την 30.06.2014 ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού.

 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι το ΔΣ της Autohellas αποφάσισε τη συγχώνευση στο πλαίσιο επέκτασης της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου.

 

Η εταιρεία διευκρινίζει πως σε αυτό το στάδιο δεν έχει ακόμα διενεργηθεί αποτίμηση της υπό συγχώνευσης εταιρείας ούτε έχει καθοριστεί η σχέση ανταλλαγής μετοχών. Κατά τούτο, δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να περιγραφούν οι επιπτώσεις στα οικονομικά μεγέθη της από τη σκοπούμενη συγχώνευση.

 

Η Autohellas εκτιμά επίσης ότι η σκοπούμενη συγχώνευση θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός έξι μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης περί έναρξης της διαδικασίας συγχώνευσης.


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.