"Ανανέωση με συμμετοχή γυναικών στη ΝΔ"

Την ένταξη στη Ν.Δ. περισσοτέρων νέων και μάλιστα γυναικών θέλει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τις γυναίκες στην Αποθήκη Δ΄ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

 

«Βλέπουμε δίπλα μας γυναίκες οι οποίες έχουν κατορθώσει και μπήκαν στο άβατο των ανδρών εδώ και χρόνια σε μια σειρά από επαγγέλματα. Ο δικός μας αγώνας είναι να φέρουμε την ανανέωση στη Ν.Δ. και εάν κάτι θα με κάνει περήφανο, στο μέλλον, θα είναι να έχω πετύχει αυτή την ανανέωση στην πράξη και όχι στα λόγια», είπε ο κ. Σαμαράς.

 

Έριξε το βάρος στην ενεργοποίηση των γυναικών και σημείωσε πως αν ψάξουμε πραγματικά, ο κάθε χώρος έχει τις καλύτερες, και αν το σκεφθούν ίσως θυσιάσουν κάποια όνειρα και προοπτικές για να ενταχθούν στο «δύσβαστο άθλημα» της πολιτικής.

 

«Χωρίς αξιοσύνη δεν υπάρχει αναπνοή στην κοινωνία και χωρίς αναπνοή υπάρχει κατάθλιψη, αυτό που απλά ο κόσμος λέει «μία από τα ίδια». Εμείς θέλουμε να φέρουμε το διαφορετικό και το διαφορετικό είσθε εσείς», είπε απευθυνόμενος στο ακροατήριο.

 

Υπογράμμισε ότι ο στόχος της Ν.Δ. είναι η κοινωνική ανάπτυξη με αξιοσύνη και παρατήρησε: «Χωρίς εσάς δεν πάμε μπροστά. Με εσάς θα πάμε μπροστά και θα πάμε τον τόπο εκεί που του πρέπει, που του αρμόζει εκεί που προσήκει, που είναι στην πρόοδο και την αξιοσύνη και με το δικαίωμα στο όνειρο καθενός και καθεμιάς».

 

Ο κ. Σαμαράς έκανε μνεία στην επίσκεψή του στην επιχείρηση «Μινέρβα» και σε μία εργαζόμενη που του είπε: «Έχω δυο παιδιά που απολύθηκαν κι έναν άνδρα άνεργο και άρρωστο. Εγώ δουλεύω τέσσερις μέρες την εβδομάδα. Έλα, σε παρακαλώ, και πες μου τι να κάνω».

 

Είπε, ακόμα, ότι τον ενημέρωσαν για μια γυναίκα που υπηρετούσε σε ανώτατη θέση της Αστυνομίας και αποστρατεύθηκε με κομματικά κριτήρια, όπως και άλλες 6 που ήταν κι αυτές σε ανώτατη θέση.

 

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στράτος Γρομπανόπουλος και τρεις γυναίκες-μια πολύτεκνη μητέρα, μια φοιτήτρια και μια δημοσιογράφος-που αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε μια στο χώρο της.

 

Σήμερα στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα επισκεφθεί τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στις 12.30 τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου, στη 1.30μ.μ. θα γευματίσει με πρώην βουλευτές από τη Μακεδονία και τη Θράκη και στις 7μ.μ. θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Μιχάλη Στρατάκη στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.