Εκτός «μάχης» για την ταμπλέτα προς το παρόν

Η Microsoft, η οποία παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, δεν θα κυκλοφορήσει -προς το παρόν- ανταγωνιστικό προϊόν έναντι της Apple και της Google σε ό,τι αφορά τις ταμπλέτες. Αυτή η πληροφορία έγινε γνωστή στο πρακτορείο Bloomberg από ανθρώπους που φαίνεται να έχουν γνώση του στρατηγικού πλαισίου της εταιρείας.

 

Οι δοκιμές για μια νέα έκδοση των Windows θα αρχίσουν στο τέλος αυτού του έτους, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία δεν δέχθηκε να κατονομαστεί, λόγω του ότι τα σχέδια δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ή ανακοινωθεί επισήμως.

 

Η Microsoft εργάζεται προς την ενημέρωση των Windows 7, σε κάτι το οποίο θα είναι περισσότερο φιλικό προς τις οθόνες αφής και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Προφανώς, αυτό το λειτουργικό σύστημα θα προορίζεται για τις ταμπλέτες τις Microsoft, η οποία πρέπει να καλύψει τεράστιο κενό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πριν οι ταμπλέτες της Google και της Αpple αποκτήσουν ανεπανόρθωτο προβάδισμα.

 

Εάν η Microsoft κάνει το νέο «ντεμπούτο» της το 2012, τότε μάλλον θα έχει να αντιμετωπίσει τα τρίτης γενιάς iPad και τις δεύτερες ή τις τρίτες εκδόσεις των Android ταμπλετών.

 

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή η αγορά τελειωμό δεν έχει, αφού, σύμφωνα με τα στατιστικά της εταιρείας In-Stat, ο ανταγωνισμός θα εκτιναχθεί στα ύψη με 100 σχέδια για ταμπλέτες να έχουν ήδη καταχωρηθεί.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

Στο κτίριο επί της Aμαλίας στον αριθμό 40 που κάποτε στεγαζόταν το ΣΔOE βάζει πωλητήριο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.