Μαγνητίζουν τα διεθνή funds οι ελληνικές τράπεζες

Το ενδιαφέρον επεκτείνεται στον ΟΠΑΠ – Σε εξέλιξη το roadshow στο Λονδίνο

 

Το βλέμμα των διεθνών επενδυτών και το ισχυρό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι ελληνικές τράπεζες στο περιθώριο του 9ου ετήσιου roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Λονδίνο, με τον ΟΠΑΠ να ακολουθεί στενά.

 

Με τα περισσότερα στελέχη των ξένων funds να έχουν γνώση για το τι επικρατεί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν συμμετάσχει στις διαδικασίες ανακεφαλαιοποίησης, δείχνουν ενδιαφέρον για περεταίρω ενημέρωση την ώρα μάλιστα που αναμένονται και τα αποτελέσματα των stress tests που διεξάγει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

 

Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Τράπεζα Αττικής βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα με 20μελή αποστολή.

 

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έχουν σφιχτό πρόγραμμα συναντήσεων, ενώ και η Τράπεζα Αττικής έχει επαφές στο πλαίσιο των κινήσεων που υλοποιεί για την κεφαλαιακή της ενίσχυση.

 

Ακολουθεί σε αριθμό συναντήσεων ο ΟΠΑΠ, με τον επικεφαλής του Οργανισμού Καμίλ Ζιγκλερ να δίνει το παρών. Το επενδυτικό πρόγραμμα που υλοποιεί ο Οργανισμός και η επέκταση σε νέες και πολλά υποσχόμενες δραστηριότητες (VLTs, στιγμιαία λαχεία, κα), έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των fund managers και των επενδυτικών κεφαλαίων.


protoselida

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.