Α. Τσίπρας: Βρισκόμαστε σε πόλεμο!

Έκτρωμα και έγκλημα κατά των επόμενων γενιών χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι "έως την ψήφιση του νομοσχεδίου, βρισκόμαστε σε πόλεμο, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι".

 

Ο κ.Τσίπρας κάλεσε τον Πρωθυπουργό αντί για τζούφιες συναντήσεις, όπως είπε, με τους πολιτικούς αρχηγούς να έρθει στη Βουλή για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο.

 

Ο πρόεδρος της Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη συνάντησή του με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, δήλωσε ακόμη ότι "η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που έφερε στη βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος, στην πραγματικότητα καταργεί το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρέπεια. Θέλουν να μετατρέψουν την αγορά εργασίας σε αγορά αντίστοιχη με αυτή των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Ανατολικής Ευρώπης".

 

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε ότι στόχος τους είναι "να δώσουν τη δυνατότητα στο μεγάλο κεφάλαιο και την εργοδοσία να μπορούν να ορίζουν όπως αυτοί θέλουν τις απολύσεις και το ύψος των μισθών. Πρόκειται για ένα έγκλημα που αφορά τις επόμενες γενιές. Ένα έγκλημα για το εργασιακό μέλλον των επόμενων γενιών. Δεν πρόκειται και δεν έχουμε το δικαίωμα να το αφήσουμε να περάσει έτσι", υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

 

Όσον αφορά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε το αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος αναφορικά με οποιαδήποτε αλλαγή επιχειρηθεί στη Συνθήκη της Λισαβόνας.

 

"Είναι δικαίωμα του Πρωθυπουργού να το ζητήσει και δεν οφείλει να ζητήσει την άδεια από την κ. Μέρκελ. Αντί να ζητάει έλεος από την κ. Μέρκελ, επιτέλους για μια φορά να ασκήσει το δικαίωμά του" πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.


protoselida

Media

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού ο Γιούνκερ

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού…

Πολλές και διαφορετικές οι απόψεις στον γερμανικό Τύπο για τη συμφωνία που πέτυχε χθες...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και Πελοπόννησο

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και…

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.