Ο Π.Σ.ΑΤ. βράβευσε Μαρινάκη, Καρεμπέ

Ο Π.Σ.Α.Τ βράβευσε κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρωτοβουλία του να διοργανωθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», ο 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο - All Stars Ολυμπιακού), ως μια ενέργεια που συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια, που γίνεται υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε., για την καταπολέμηση της φτώχειας και την όσο το δυνατόν καλύτερη διαβίωση όλων των ανθρώπων στον πλανήτη.

 

"Είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μας αλλά και τον Ολυμπιακό. Σε μια στιγμή που δοκιμαζόμαστε από την οικονομική κρίση. Να δούμε και ωραίες στιγμές στο γήπεδο στην προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού ποδοσφαίρου" τόνισε ο κ. Μαρινάκης, ενώ μαζί του βραβεύτηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος βρίσκεται στην χώρα μας για τον μεγάλο αυριανό αγώνα.

 

Ο Γάλλος άσος που τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας τόνισε κατά την παραλαβή του βραβείου του: "Είμαι πολύ περήφανος που είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ τον κύριο Μαρινάκη, αλλά και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την προσπάθεια που κάνει κατά της φτώχειας. Όλοι θέλουμε να συμβάλουμε σε αυτήν και καλώ όλο τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο".


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλο και πιο κοντά στον στόχο Απολύθηκε ο «big Sam» »
protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.