Δισ. δολάρια θα διαθέσει στους πολίτες ο Abdullah

Δισεκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στους πολίτες της Σαουδικής Αραβίας ο βασιλιάς Abdullah αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, σε μία προσπάθεια να «προστατεύσει» την κορυφαία χώρα εξαγωγών πετρελαίου από τις κοινωνικές αναταραχές.

 

Παράλληλα, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας προειδοποίησε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα "χτυπήσουν" οποιονδήποτε "σκεφτεί" να υπονομεύσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας.

 

Ο βασιλιάς έκανε μια σύντομη δήλωση, αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, συγχαίροντας τους Σαουδάραβες για την πίστη τους, την εθνική ενότητα και την αντιμετώπιση των εχθρών της θρησκείας τους, πριν η κρατική τηλεόραση μεταδώσει ζωντανά την ανακοίνωση των διαταγμάτων.

 

Τα προνόμια ποικίλουν, από μηνιαίες αποδοχές για τους ανέργους έως την ανέγερση 500 χιλιάδων νέων κατοικιών και δαπανών για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

Επιπλέον, ο βασιλιάς διέταξε τη δημιουργία 60 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας στις μονάδες ασφαλείας που υπάγονται στο υπουργείο Εσωτερικών.

 

Τέλος ο Abdullah αποφάσισε ότι τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να σέβονται τους κληρικούς καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα.


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα

Με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 40 χρόνων από το θάνατο του σπουδαίου στιχουργού Πυθαγόρα Παπασταματίου,...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.