Στο πρόγραμμα Δημοσίων Έργων εντάσσεται το λιμάνι Κορώνης

Από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα χρηματοδοτηθεί το λιμάνι της Κορώνης με έγκριση του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει η ''Αγωνιστική Συνεργασία'' και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος, σχετικά με τις καταστροφές που έγιναν στο λιμάνι της Κορώνης και την πρόοδο των εργασιών σε αυτό, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, πρόκειται για ''ένα πρόβλημα, που δεν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο, αλλά είχε συμβεί και το 2008.

 

«Όπως γνωρίζετε καλά, υπογράμμισε, υπάρχει εργολαβία, η οποία αποδίδει ένα μόνο κομμάτι. Χαίρομαι που μου δίνετε σήμερα η ευκαιρία, να ανακοινώσω τη θετική έγκριση του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, κ. Χρυσοχοΐδη, προκειμένου το λιμάνι της Κορώνης να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Στην κατεύθυνση ενός στρατηγικού σχεδιασμού και όχι μεμονωμένα και αποσπασματικά. Και το λέω αυτό, γιατί οι παρεμβάσεις που έχουν προβλεφθεί σήμερα δεν θα δώσουν ολιστικό αποτέλεσμα στην κατεύθυνση της τόνωσης του αναπτυξιακού χαρακτήρα της περιοχής».


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.