Όμηροι δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι στα Ιωάννινα

Παρά το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων υποχρεώθηκε να απομακρυνθεί από την πόλη, η συνεδρίαση κατέστη ανέφικτη λόγω στελεχών του ΠΑΜΕ και συμβασιούχων της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Ιωαννίνων που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους.

 

Με δεδομένο τον αποκλεισμό του κεντρικού δημαρχείου των Ιωαννίνων εδώ και τρεις εβδομάδες από το ΠΑΜΕ και συμβασιούχους, και τον προηγούμενο αποκλεισμό αρκετών εβδομάδων στις αρχές του έτους, διαπιστώνει κανείς ότι η νέα Δημοτική Αρχή ελάχιστες φορές πέρασε την είσοδο του κεντρικού κτιρίου, και ήδη δήμαρχος αντιδήμαρχοι και κάποιες υπηρεσίες έχουν στοιβαχτεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΙ και από εκεί προσπαθούν να προωθήσουν τα καθημερινά θέματα του Δήμου.

 

Επίσης η παρεμπόδιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει προσθέσει σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου, τα οποία επεκτείνονται και στους πολίτες που βλέπουν τις υποθέσεις τους να εκκρεμούν και είναι άγνωστο πότε θα επιλυθούν.

 

Εκτός όμως από την αποτυχημένη απόπειρα του Δ.Σ. να συνεδριάσει -ακόμα και εκτός πόλης-, το χθεσινό βράδυ σημαδεύτηκε από τον προπηλακισμό και την εξύβριση τόσο του δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, όσο και των δημοτικών συμβούλων, αλλά και από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο του δημαρχείου Κατσικάς.

 

Για σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να γίνει μια συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να αποφασιστεί η τακτική που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.