"Επικοινωνιακό παιχνίδι η επίσκεψη Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη" Προτεινόμενο

Για «επικοινωνιακό παιχνίδι» εκ μέρους της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, σχετικά με την επίσκεψη της υπουργού την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, όπου ανακοίνωσε την εφαρμογή δύο προγραμμάτων στην Κεντρική Μακεδονία, συνολικού ύψους 52.000.000 ευρώ.

 

«Τα προγράμματα αυτά δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, είναι ψίχουλα και κοροϊδία», επισήμανε ο κ. Καράογλου, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον Κώστα Ταγγίρη, από τον Τομέα Οικονομίας του κόμματος.

 

Η ανεργία στη Θεσσαλονίκη είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, είπε ο κ. Καράογλου, επικαλέστηκε τα στοιχεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου που λένε ότι ξεπέρασε το 25% και σημείωσε πως η υπουργός Εργασίας επισκέφθηκε την πόλη με μεγάλη καθυστέρηση και δεν ανακοίνωσε κάποιο ολοκληρωμένο και στοχευμένο πρόγραμμα. Αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις Φίλκεραμ Τζόνσον, Πετζετάκης και ΕΛΒΟ.

 

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών ο κ. Καράογλου, υπογράμμισε πως αν τις αποφασίσει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αυτό θα σημάνει ομολογία της αποτυχίας του κι ότι επιλέγει την «ηρωϊκή έξοδο». Για τη ΝΔ, είπε ότι είναι έτοιμη και όποτε γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσει.

 

Με αφορμή δημοσιεύματα για «παράπονα» βουλευτών της Ν.Δ. από τη λειτουργία του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει να υπάρχουν τέτοια παράπονα.

 

Πρόσθεσε πως ο καθένας βουλευτής έχει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον κ. Σαμαρά και υπάρχει άριστη συνεργασία. Ως προς τις φιλοδοξίες κάποιων κομματικών στελεχών να γίνουν βουλευτές σχολίασε ότι «το γήπεδο είναι μεγάλο και μπορούν να παίξουν πολλοί μπάλα».


protoselida

Media

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελλάδα αποδέχεται το τέλος της εποχής της οργής, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε...

Secret Money

H «EΠIΣTPOΦH»

H «EΠIΣTPOΦH»

Όταν ανέλαβε τα ηνία του TAIΠEΔ είχε προβληθεί ιδιαίτερα ότι ήταν ένα στέλεχος της αγοράς...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.