Ψηφιακές υπηρεσίες προχωρά η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ημερίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το έργο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισμού», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση (Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση) και αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του φθινοπώρου.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και θεσμικών φορέων, καθώς, επίσης και νομικοί παραστάτες που ειδικεύονται σε θέματα ανταγωνισμού. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δημήτρη Κυριτσάκη, αλλά και τα στελέχη της Αρχής και των αναδόχων εταιρειών, για τον τρόπο λειτουργίας και τις διοικητικές διευκολύνσεις που προσφέρει το νέο ψηφιακό σύστημα, το οποίο θα συμβάλει στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων των συναλλασσομένων, καθώς πλέον δεν θα είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους στις εγκαταστάσεις της Επιτροπής.

 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκε διεξοδικά στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αρχή για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και στα αποτελέσματα των δράσεών της, ενώ υποστήριξε ότι το νέο σύστημα θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών της, προσθέτοντας ότι το έργο αυτό αποτελεί μια «προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Επιτροπή, που διασφαλίζει την ταχύτερη εξέταση των υποθέσεων και τη μέγιστη διοικητική της διαφάνεια» και ότι «διακαής στόχος της Αρχής είναι η Επιτροπή να γίνει, όσο το δυνατόν, πιο φιλική στον πολίτη και τον επιχειρηματία».


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

  Προσέγγιση  των HΠA θέλει  η Pωσία

Προσέγγιση των HΠA θέλει …

Mε τον εμπορικό πόλεμο να έχει κλιμακωθεί και την διεθνή κατάσταση να θυμίζει εποχές ψυχρού...

Secret Money

O TABOYΛAPHΣ KAI TA ENAE

O TABOYΛAPHΣ KAI TA ENAE

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.