Ψηφιακές υπηρεσίες προχωρά η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ημερίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το έργο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισμού», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση (Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση) και αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του φθινοπώρου.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και θεσμικών φορέων, καθώς, επίσης και νομικοί παραστάτες που ειδικεύονται σε θέματα ανταγωνισμού. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δημήτρη Κυριτσάκη, αλλά και τα στελέχη της Αρχής και των αναδόχων εταιρειών, για τον τρόπο λειτουργίας και τις διοικητικές διευκολύνσεις που προσφέρει το νέο ψηφιακό σύστημα, το οποίο θα συμβάλει στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων των συναλλασσομένων, καθώς πλέον δεν θα είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους στις εγκαταστάσεις της Επιτροπής.

 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκε διεξοδικά στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αρχή για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και στα αποτελέσματα των δράσεών της, ενώ υποστήριξε ότι το νέο σύστημα θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών της, προσθέτοντας ότι το έργο αυτό αποτελεί μια «προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Επιτροπή, που διασφαλίζει την ταχύτερη εξέταση των υποθέσεων και τη μέγιστη διοικητική της διαφάνεια» και ότι «διακαής στόχος της Αρχής είναι η Επιτροπή να γίνει, όσο το δυνατόν, πιο φιλική στον πολίτη και τον επιχειρηματία».


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.