ΠΑΟ: "Τι μπορούσαμε να κάνουμε εμείς;"

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κοινοποιεί το περιεχόμενο της επιστολής την οποία απέστειλε στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, απαντώντας σε αντίστοιχη επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στη Superleague και δημοσιοποιήθηκε σήμερα σε αθλητική ιστοσελίδα.

 

«Κύριε Πρόεδρε,

 

Σε απάντηση σχετικής επιστολής σας θα ήθελα να ξεκινήσω επισημαίνοντας το παράδοξο να εκδηλώνετε εσείς ως γηπεδούχος στον συγκεκριμένο αγώνα τον προβληματισμό σας για τα όσα συνέβησαν προς εμάς που ως φιλοξενούμενοι δεν έχουμε ούτε την ευθύνη αλλά ούτε καν την αντικειμενική δυνατότητα να ελέγξουμε τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

 

Πέραν αυτού, πρέπει να σημειώσω ότι, όπως σωστά αναφέρετε στην επιστολή σας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ούτε ζήτησε ούτε και πήρε εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ακόμα περισσότερο, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, αναρτήσαμε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέραμε ότι δεν πήραμε εισιτήρια και ενημερώναμε ότι δεν θα διατίθενται εισιτήρια την ημέρα του αγώνα και συνεπώς δεν θα μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο.

 

Έχοντας ανακοινώσει τα παραπάνω βάσει της σχετικής απόφασης για τα μέτρα ασφαλείας, φανταστείτε την έκπληξή μας όταν λάβαμε αναφορές ότι στην πόλη της Τρίπολης κάποιοι κυκλοφορούσαν με μπλοκ εισιτηρίων (!), (προφανώς όχι ηλεκτρονικών...) τα οποία και πουλούσαν την ημέρα του αγώνα!

 

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, αστυνομικές δυνάμεις συνόδευσαν φιλάθλους του Παναθηναϊκού από την πόλη στο γήπεδο του Αστέρα και τους τοποθέτησαν σε διακριτή κερκίδα κόντρα στην απαγόρευση μετακίνησης που είχε αποφασίσει η ίδια η ΕΛ.ΑΣ!

 

Κατόπιν των παραπάνω απορώ ειλικρινά για ποιο λόγο θέτετε τα ερωτήματα σας προς την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Τι θα μπορούσαμε άραγε να είχαμε κάνει; Να αποκλείσουμε την Εθνική οδό στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου; Να μισθώσουμε ιδιωτική εταιρία security για να αστυνομεύσει το γήπεδο άλλης ΠΑΕ; Να τοποθετήσουμε τουρνικέ στο γήπεδό σας; Ή μήπως να ελέγξουμε την έκδοση «ηλεκτρονικών» εισιτηρίων από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης;

 

Συνοψίζοντας, επαναλαμβάνω την προφανή απορία μου: αν εσείς δηλώνετε αδυναμία να ελέγξετε τα όσα συνέβησαν και παραπονείστε για τα γεγονότα αυτά, τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς που καλούμαστε να απολογηθούμε για γεγονότα που συνέβησαν σε ξένο γήπεδο μετά από αγώνα για τον οποίο δεν ζητήσαμε και δεν πήραμε εισιτήρια; Για γεγονότα που έχουμε ήδη δημόσια καταδικάσει με επίσημη ανακοίνωσή μας αν και συνέβησαν ερήμην μας και αντίθετα με την γνώμη και τη δημόσια προτροπή μας.

 

Θέση μου είναι πως πρέπει από κοινού ΠΑΕ, ΕΠΟ, Super League, Πολιτεία και Αστυνομία να επεξεργαστούμε ένα θεσμικό πλαίσιο, όχι απλά κατασταλτικό, αλλά που θα θωρακίζει αφενός τις συνθήκες του πρωταθλήματος και αφετέρου θα βασίζεται στην κοινή λογική αποδίδοντας αντικειμενικά τις ευθύνες που αναλογούν σε κάθε πλευρά.

 

Με εκτίμηση,

 

Νικόλας Δ. Πατέρας

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»


protoselida

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τεχνολογία

Κίνα: 40% των παγκόσμιων χρηστών 5G ως το 2025

Κίνα: 40% των παγκόσμιων χρηστών 5G ως το…

Η Κίνα αναμένεται να βρίσκεται στην πρωτοπορία της ανάπτυξης εμπορικών υπηρεσιών 5G με τις εκτιμήσεις...

Περιβάλλον

Αναμένεται 50% αύξηση ΑΠΕ την επόμενη πενταετία

Αναμένεται 50% αύξηση ΑΠΕ την επόμενη πενταετία

Οι παγκόσμιες προμήθειες ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ) αυξάνονται ταχύτερα από ό,τι αναμενόταν και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.