Οι "πολεμιστές" Anonymous

Νέες... εκπλήξεις ετοιμάζει για το Ισλαμικό Κράτος η ομάδα χακτιβιστών Anonymous, όπως αναφέρουν σε νέο μήνυμα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

 

Το τελευταίο διάστημα, οι Anonymous κάνουν ότι μπορούν για να γελοιοποιήσουν τους μαχητές του ISIS διαδικτυακά, είτε τοποθετώντας τους σε διαφημίσεις για βιάγκρα είτε κάνοντάς τους να μοιάζουν με... πάπιες με τη βοήθεια του Photoshop.

 

Τώρα, η ομάδα έχει αρχίσει να διακινεί στο δίκτυό της ένα έγγραφο μέσω του οποίου καλεί τον κόσμο σε μια «μέρα θυμού» απέναντι στους τζιχαντιστές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι χάκερ διοργανώνουν πορείες και διαμαρτυρίες κατά του Ισλαμικού Κράτους σε πολλές πόλεις του κόσμου στις 11 Δεκεμβρίου.

 

Ένα μέλος της οργάνωσης εξήγησε στη βρετανική Mirror για ποιο λόγο οι χάκερ έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με σατιρικές φωτογραφίες των τζιχαντιστών: «Για να καταλάβεις πρέπει πρώτα να δεις πως λειτουργεί ο ISIS. Αυτοί ζουν από το φόβο και ελπίζουν ότι μέσα από τις πράξεις τους θα μπορέσουν να μας κάνουν όλους να σιωπήσουμε, να ξαπλώσουμε κάτω και να κρυφτούμε από το φόβο μας».

 

Όπως εξήγησε ο ίδιος, οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν ότι «δεν φοβόμαστε» και πως «δεν σκοπεύουμε να υποταγούμε». «Θα τους κοροϊδέψουμε γιατί είναι χαζοί» τόνισε ο χάκερ, που δεν κατονομάστηκε από την τάμπλοϊντ.


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.