ΝΔ: Ψεύδεται για τις συντάξεις η Γεροβασίλη

Για έλλειψη εμπιστοσύνης κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και επιτίθεται στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη κατηγορώντας την ότι ψεύδεται σχετικά με τις συντάξεις και το ενδεχόμενο περικοπών.

 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «ψεύδεται και πάλι η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κατηγορώντας άλλους για όσα ήδη απεργάζεται η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τις συντάξεις. Ήδη, άλλωστε, ενέγραψε στον Προϋπολογισμό περικοπές συντάξεων 1,7 δισ. ευρώ και δεσμεύτηκε για περικοπές που συνολικά φτάνουν τα 3,2 δισ. Και, ήδη, αντί να δώσει τη 13η σύνταξη που υποσχόταν, προχώρησε σε 13 μειώσεις συντάξεων».

 

Υπενθυμιζει δε ότι προεκλογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έταζε 13η σύνταξη και αυξήσεις μισθών και συντάξεων.

 

Ωστόσο, μετεκλογικά, σύμφωνα πάντα με την Ν.Δ., η κυβέρνηση προσπαθούσε να πείσει ότι «δεν υπήρξαν και δε θα υπάρξουν περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις των ασφαλισμένων».

 

«Τώρα, τόσο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όσο και ο αρμόδιος υπουργός δηλώνουν ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις, προαναγγέλλοντας μειώσεις στις επικουρικές. Κανένας πια δεν μπορεί να τους εμπιστεύεται» καταλήγει η ανακοίνωση.


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.