Ένοπλη ληστεία στον Πειραιά

Ληστές εισέβαλαν σε οικία ηλικιωμένων στην Καλλίπολη και απείλησαν τον 85χρονο και την 70χρονη σύζυγό του με μαχαίρι και πιστόλι. Οι δράστες πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας και φεύγοντας δε δίστασαν να απειλήσουν και την εγγονή των ηλικιωμένων με πιστόλι , η οποία μένει δίπλα και ανησύχησε ακούγοντας θόρυβο από το διαμέρισμα των συγγενών της.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία οι κακοποιοί, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι ηλικωμένοι είχαν αφήσει τα κλειδιά στην εξωτερική πλευρά της εξώπορτας.

 

Αρχικά οι δύο από τους ληστές μπήκαν στο υπνοδωμάτιο όπου ξεκουραζόταν η ηλικιωμένη γυναίκα. Της έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να ερευνούν το δωμάτιο. Εκείνη στην ταραχή της άρχισε να τρέμει και οι ληστές, φοβούμενοι ότι μπορεί να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας της έφεραν ένα ποτήρι νερό.

 

Άλλοι δύο συνεργοί τους ακινητοποίησαν τον σύζυγο της 70χρονης,ο οποίος βρισκόταν στο σαλόνι. Οι ληστές έψαξαν το σπίτι και βρήκαν τα χρήματα από τις συντάξεις του 85χρονου και της 70χρονης συζύγου του και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.