«Όχι» ΟΜΕ-ΟΤΕ στην πώληση νέου πακέτου μετοχών

Την κατηγορηματική αντίθεσή της στην πώληση νέου πακέτου μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, διατυπώνει για άλλη μια φορά η ΟΜΕ-ΟΤΕ, με αφορμή σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύονται και διατυπώνονται στα Μέσα Ενημέρωσης.

 

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι τις απόψεις της Ομοσπονδίας υιοθέτησε και ο ίδιος ο σημερινός Πρωθυπουργός, σε δύο επισκέψεις του στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ, δηλώνοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε πολιτικό, νομικό και οικονομικό περιθώριο ανάκτησης του ελέγχου του Ομίλου ΟΤΕ, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

 

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ σημειώνει ότι η όποια πώληση ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ κάτω του υφιστάμενου, οδηγεί στον πλήρη έλεγχο του Ομίλου από την Ντόϊτσε Τέλεκομ, με αρνητικές συνέπειες για το δημόσιο και εθνικό συμφέρον και την ανάπτυξη της χώρας.

 

Η Ομοσπονδία καλεί την Κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική, προεκλογική δέσμευσή της και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ενίσχυσης της παρουσίας του Ελληνικού Δημοσίου στην Επιχείρηση, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την όποια αξιοπιστία έχει μείνει στην πολιτική ζωή του τόπου.


protoselida

Αθλητικά

J Hotel: Άνοιξε το ολόδικο της ξενοδοχείο η Γιουβέντους

J Hotel: Άνοιξε το ολόδικο της ξενοδοχείο η…

Ένα ξενοδοχείο με ατμόσφαιρα ... Γιουβέντους, άνοιξε και παρουσίασε επίσημα η “Μεγάλη Κυρία” του ιταλικού...

Αυτοκίνητο

Στη Hyundai ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των Κατασκευαστών της FIA

Στη Hyundai ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των…

Στη Hyundai απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κατασκευαστών του FIA World Rally...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.