Νέες κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στο ΝΑΤ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στο ασφαλιστικό αποφάσισε την Παρασκευή η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ).

 

Μετά τις πρόσφατες συνεχόμενες απεργίες τους, οι υπάλληλοι συγκαλούν το πρωί της Τετάρτης νέα γενική συνέλευση, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα. Από εκεί θα κάνουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, «για να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η διάλυση του ΝΑΤ, τόσο για τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους ναυτικούς, όσο και για τη Ναυτιλία».

 

Σύμφωνα με τους εργαζομένους στο Ταμείο, η ενέργεια αυτή προκρίθηκε «διότι όσες επαφές κι αν υπήρξαν με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο και τον υφυπουργό κ. Πετρόπουλο, δεν έγινε δυνατόν να αντιληφθούν την ιδιαιτερότητα του ναυτικού επαγγέλματος και του ΝΑΤ».

 

Οι υπάλληλοι του ΝΑΤ, που δηλώνουν αντίθετοι με την κατάργηση των ΝΑΤ, ΚΕΑΝ, Ταμείων Προνοίας και ΕΛΟΕΝ, θα συμμετάσχουν και στην πανεργατική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.

 

Καλούν και την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) να συντονίσει τον αγώνα όλων των εμπλεκομένων με τη Ναυτιλία, ενώ ζητούν από τους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτεργάτες να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση και πορεία της Τετάρτης.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.