Πολιτική

Γεροβασίλη: Να ανακαλέσει ο Κουμουτσάκος Προτεινόμενο

Αφορμή για νέα αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στέκεται η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη.

 

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σε ανακοίνωσή του, αφού δηλώνει ότι το κόμμα του καταδικάζει την επίθεση, σχολιάζει πως «κάποιοι με επιλεκτικές "ευαισθησίες" και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

 

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ζητά από τον Γ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Φλαμπουράρη.

 

Συγκεκριμένα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, έκανε την εξής δήλωση:

 

Διαβάστε επίσης: Κουμουτσάκος: Κάποιοι θερίζουν τις θύελλες που έσπειραν

 

«Όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

 

Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές "ευαισθησίες" και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

 

Απαντώντας, η κ. Γεροβασίλη γράφει σε ανακοίνωσή της:

 

"Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.

 

Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για "θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους".

 

Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας."


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή