Deal News Online

undefined

Έσοδα ρεκόρ της ICAP Group το 2015

Δυναμική Ανάπτυξη στο Εξωτερικό

 

Βελτίωση σημείωσαν τα Έσοδα της ICAP Group για το 2015, όπως και τα Μερίδια Αγοράς στους περισσότερους Κλάδους που δραστηριοποιείται ο όμιλος.

 

Έτσι τα ενοποιημένα Έσοδα του Ομίλου έφτασαν τα €63,23 εκατομμύρια, που είναι τα υψηλότερα στην ιστορία του, πετυχαίνοντας αύξηση €1,4 εκατομμύρια ή 2,3% έναντι του 2014. Σημαντική ήταν η ανάπτυξη των θυγατρικών στο εξωτερικό και η συμβολή τους στην Κερδοφορία του Ομίλου, γεγονός που επιβεβαιώνει την πετυχημένη εξωστρεφή Στρατηγική του Ομίλου.

 

Μεταξύ των επιτυχημένων έργων που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα στο 2015, ιδιαίτερη μνεία χρήζει στην μονάδα των Credit Ratings που επαναξιολόγησε 2.036 εταιρείες μέσα σε συνθήκες εξαιρετικής οικονομικής αβεβαιότητας, στο Trade Exchange program που πλέον αριθμεί 88 μέλη, γνωστές και μεγάλες επιχειρήσεις, που τροφοδοτούν μηνιαίως, με συναλλακτικά δεδομένα από 160.000 εταιρείες, στο On Line Trade Platform, που εμπλουτίστηκε με νέα χαρακτηριστικά και επεκτάθηκε επιτυχώς στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία καθιστώντας μας, εκ των λίγων εταίρων στο δίκτυο της Dun & Bradstreet, που παρέχουν ένα τέτοιο εργαλείο διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου και στο FINNEWS PREMIUM, που παρέχει διευρυμένες δυνατότητες online ανάλυσης χρηματοοικονομικών δεδομένων.

 

Ειδική αναφορά αξίζει επίσης να γίνει στην πολύ καλή απόδοση των People and Employment Solutions, στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και ειδικότερα στο μοναδικό και πρωτοπόρο Έργο λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στην θυγατρική μας Κύκλος Α.Ε. που πέτυχε να είναι νούμερο 1 ή 2 σε κατάταξη αποτελεσματικότητας στη Διαχείριση Απαιτήσεων σε όλους τους μεγάλους πελάτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Σε αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών της και της αξίας που δημιουργεί με αυτές, το 2015 η ICAP Group έλαβε σημαντικές διακρίσεις. Ενδεικτικά, ξεχώρισε ως National Champion (στη κατηγορία Business of the Year), από τον αναγνωρισμένο θεσμό των European Business Awards ενώ η ICAP Management Consultants και η ICAP Training Solutions έλαβαν, δύο χρυσά βραβεία αντίστοιχα στις κατηγορίες "Innovative Product/Service" και "Sales Training and Development", στα πλαίσια των Sales Excellence Awards του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας. Παράλληλα, και για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ICAP Group έλαβε το Βραβείο Greek Export στην κατηγορία «Υπηρεσίες» και η ICAP Outsourcing έλαβε, στα πλαίσια των HR Community Awards, το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία "Transboundary HR Management".

 

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά:

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που το 2015, μέσα σε μια τόσο δύσκολη για την Χώρα μας συγκυρία, καταφέραμε να αυξήσουμε τα Έσοδα μας και να πραγματοποιήσουμε σημαντική πρόοδο στους Στρατηγικούς μας στόχους προσφέροντας υψηλή αξία στους πελάτες μας, με την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες και ανθρώπους. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας για το 2016, θέτοντας στόχο την επίτευξη Εσόδων €71 εκατ., ήτοι αύξηση 12%. Παράλληλα, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για τη παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών λύσεων προς τις Εταιρείες - Πελάτες μας, ιδιαίτερα τώρα που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας περισσότερο από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το εξαίρετο Ανθρώπινο Δυναμικό μας, που αυξήθηκε στα 1.300 άτομα για τα μεγάλη τους συνεισφορά στην ανάπτυξη του Ομίλου μας.»


protoselida

World Business

Απεργίες σε Amazon και Instacart για ανεπαρκή μέτρα προστασίας

Απεργίες σε Amazon και Instacart για ανεπαρκή μέτρα…

Την απόφαση να κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα πήραν οι εργαζόμενοι στις αμερικανικές πλατφόρμες διανομής...

Αθλητικά

Ριο Φέρντιναντ: «Πρώτα η υγεία, μετά η σεζόν»

Ριο Φέρντιναντ: «Πρώτα η υγεία, μετά η σεζόν»

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ, Ρίο Φέρντιναντ, υποστήριξε ότι η δημόσια υγεία πρέπει να μπει...

Τεχνολογία

220% αύξηση κλήσεων Skype τον Μάρτιο 2020

220% αύξηση κλήσεων Skype τον Μάρτιο 2020

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε σε μια πραγματική εκτίναξη της χρήσης σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων επικοινωνίας,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.