Τεχνολογία

Ήρθαν τα νέα Samsung Galaxy A3 και Α5

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Samsung, καθώς, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy, A3 και A5, είναι πλέον διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά.

 

Οι νέες συσκευές κινητής τηλεφωνίας έχουν διαγώνιο 4,7 και 5,2 ίντσες αντίστοιχα, ενώ διατηρούν τη σχεδιαστική γραμμή των τελευταίων μοντέλων Galaxy, συνδυάζοντας το μέταλλο με το γυαλί.

 

Η οθόνη των δύο smartphones ενσωματώνει τεχνολογία Super AMOLED 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, ενώ το πάχος των δύο συσκευών δεν ξεπερνά τα 2,7 χιλιοστά.

 

Όσον αφορά στην κάμερα, οι δύο συσκευές ενσωματώνουν φακούς 13Mpixels (εμπρόσθια) και 5Mpixels (πίσω) καθώς και νέα χαρακτηριστικά για μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

 

Επιπλέον, το λειτουργικό που έχει επιλεγεί για τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα είναι η έκδοση Lollipop του Android, ενώ σχετικά με τους επεξεργαστές το A3 ενσωματώνει τον Snapdragon 410 της Qualcomm και το Α5 τον Snapdragon 615 της ίδιας εταιρείας. Επίσης, ο αποθηκευτικός χώρος των δύο συσκευών φτάνει τα 16GB με δυνατότητα επέκτασης με χρήση εξωτερικής κάρτας microSD έως και 128GB.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή