Κόντρας συνέχεια για τις τηλεοπτικές άδειες

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Νίκου Παππά, με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας να «βγάλει τη στολή της χούντας τώρα και να γίνει ένας κανονικός Ευρωπαίος πολιτικός». Μιλώντας από ραδιοφώνου, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι θέλει πάρα πολύ να αδειοδοτηθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί «και να μπουν καθαροί κανόνες και να μπει και μια τάξη».

 

«Είμαι πολύ υπέρ σε όλο αυτό, απλώς δεν είμαι καθόλου υπέρ ότι αυτό πρέπει να το κάνει ο κ. Παππάς. Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν χωρίς άδεια αυτή τη στιγμή γιατί ο κ. Παππάς δεν έκανε αυτό που ‘κάναν όλοι οι προηγούμενοι. Ένας λόγος παραπάνω για να μην εμπιστευόμαστε τον κ. Παππά», συμπλήρωσε.

 

«Δεν σημαίνει ότι ο υπουργός κάνει ό,τι γουστάρει γιατί αν έχουμε ένα καθεστώς στη χώρα -δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας λέγοντας στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι μόνο μια χούντα μας σώζει στο μυαλό του είχε μια χούντα με τον Παππά και τον ίδιο επικεφαλής», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε: «Εάν στο μυαλό τους είχαν μια τέτοιου τύπου δικτατορία, ευτυχώς η συμμετοχή μας στην ΕΕ μας προστατεύει από αυτούς τους ανθρώπους. Άρα ναι μεν τυπικά δεν έχουν ανανεωθεί οι άδειες γιατί δεν το έκανε ο κ. Παππάς επειδή όμως η διοίκηση έχει συνέχεια να πούμε στους εργαζομένους στα Μέσα να μην ανησυχούν ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, δεν κινδυνεύουν, ένα δικαστήριο θα έκρινε ως αβλεψία του υπουργού γιατί για να καταργήσεις τις προηγούμενες άδειες πρέπει να  φτιάξεις τις επόμενες αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει ΕΣΡ άρα όλη η ιστορία του κ. Παππά πάει περίπατο».

 

Ο υπουργός Επικρατείας αντέδρασε έντονα καλώντας τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει αν υιοθετεί τις απόψεις του κ. Γεωργιάδη.

 

Μάλιστα, τόνισε ότι «είναι γνωστό στο πανελλήνιο πως ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων».

 

«Προφανώς», συνέχισε, «τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της Ν.Δ.. Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται».


protoselida

Media

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της…

To  αρχικό αίτημά της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR επαναφέρει...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.