ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ: Όχι άλλη φορολογική ομηρεία,

Η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζουν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για την δυναμική συμμετοχή των μικρομεσαίων της αγοράς στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε υ στην οδό Μητροπόλεως, έξω από το κτίριο της ΕΣΕΕ.

 

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το συλλαλητήριο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία αφού συμμετείχαν χιλιάδες έμποροι, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι και μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες από το σύνολο της επικράτειας.

 

Τους συγκεντρωμένους χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

 

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών Ελλάδος κ. Γιώργος Ζωγράφος, ο Αντιπρόεδρος ΠΟΦΕΕ κ. Αντώνης Μουζάκης , ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών κ. Πέτρος Σκουλικίδης καθώς και ο ΓΓ της ΟΙΥΕ κ. Θάνος Βασιλόπουλος.

 

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.

 

Η σημερινή παρουσία τόσων εμπόρων και επαγγελματιών στο συλλαλητήριο των μικρομεσαίων της Αθήνας αλλά και σε αντίστοιχα σε όλη την Ελλάδα δείχνουν ότι ο κλάδος μας έχει φτάσει στο «μη περαιτέρω».

 

Ευελπιστούμε ότι οι ιθύνοντες θα αφουγκραστούν τη φωνή των μικρομεσαίων της αγοράς και θα πράξουν τα δέοντα. Όχι άλλη φορολογική ομηρεία! Όχι άλλο ασφαλιστικό αδιέξοδο!

 

Η ανταπόκριση όλης της χώρας στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και το κλείσιμο των καταστημάτων πλησίασε ποσοστά καθολικής συμμετοχής. Εξίσου μεγάλη απήχηση είχαν και οι κινητοποιήσεις και σε τοπικό επίπεδο όπως μεταξύ άλλων στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στη στη Λάρισα, στο Ηράκλειο, στη Λιβαδειά, στη Θήβα, στην Έδεσσα καθώς και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

 

Η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους για δυναμική συνέχιση των αιτημάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο επόμενο κρίσιμο τρίμηνο, στέλνοντας ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα από τη σημερινή επιτυχή κινητοποίηση του ελληνικού εμπορίου σε όλη την Ελλάδα.


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.