Εισπνεόμενη θεραπεία με την σφραγιδα της GSK

Νέα εισπνεόμενη θεραπεία για τους τους ασθενείς με Άσθμα και Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική Αγορά με την σφραγίδα της GSK

 

Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική θεραπεία σταθερού συνδυασμού κορτικοστεροειδούς και β2-αγωνιστή μακράς δράσης με 24ωρη αποτελεσματικότητα και μία δόση την ημέρα. Η νέα θεραπεία αποτελεί συνδυασμό του εισπνεόμενου κορτικοστεροειδούς , φουροϊκής φλουτικαζόνης , και του β2-αγωνιστή μακράς δράσης, βιλαντερόλη.

 

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GSK Ελλάδας & Διευθυντής Χωρών Αδριατικής Roberto Greco δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι ασθενείς με Άσθμα και Χ.Α.Π στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα νέο θεραπευτικό σχήμα που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής τους ζωής.

 

Η καινοτόμος αυτή θεραπεία αποτελεί την απαρχή μιας σειράς εξατομικευμένων θεραπειών νέας γενιάς της GSK που έρχεται να απαντήσει σε ανάγκες των ασθενών οι οποίες δεν καλύπτονταν μέχρι σήμερα. Η μακροχρόνια πορεία μας και η συστηματική έρευνα στη θεραπευτική κατηγορία των νοσημάτων του αναπνευστικού συστήματος, μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε τοποθετώντας πάντα τον ασθενή στο επίκεντρο των ερευνητικών αλλά και εμπορικών μας δραστηριοτήτων».

 

Από τη πλευρά της, η Τζούλια Βασιλειάδου, Ιατρική Διευθύντρια της GSK Ελλάδας, ανέφερε: «Η κυκλοφορία του πρώτου σταθερού συνδυασμού εισπνεόμενου κορτικοστεροειδούς & βρογχοδιασταλτικού που προσφέρει συνεχή 24ωρη αποτελεσματικότητα στον ασθενή με μία ημερήσια δόση, αποτελεί ορόσημο για τον ασθενή που πάσχει από Άσθμα ή Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

 

Το αίσθημα της δύσπνοιας και οι παροξύνσεις της νόσου που βιώνει ο ασθενής είναι εξαιρετικά δυσάρεστες και για την αντιμετώπισή τους μπορεί να χρειαστούν ακόμα και νοσηλείες στο νοσοκομείο, επιβαρύνοντας αρνητικά τον ίδιο, την οικογένειά του αλλά και το σύστημα υγείας.

 

H νέα θεραπεία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο Άσθμα και τη Χ.Α.Π, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς να απολαμβάνουν μια πιο φυσιολογική ζωή, χωρίς περιορισμούς από τη νόσο τους. Τα καινοτόμα μόρια 24ωρης δράσης της νέας θεραπείας, προσφέρουν την αποτελεσματικότητα που ο ασθενής χρειάζεται στη διάρκεια του 24ώρου, με μια μόλις εισπνοή την ημέρα, σε μια εξελιγμένη και ιδιαιτέρως εύχρηστη συσκευή.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη θεραπεία προσθέτει στη φαρέτρα των επαγγελματιών υγείας ένα θεραπευτικό σχήμα το οποίο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη συμμόρφωση των ασθενών στη θεραπεία».


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.