Επιχειρήσεις

Βράβευση για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία από την KPMG

Με βραβείο στην κατηγορία «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε περιπτώσεις Εξαγορών και Συγχωνεύσεων» διακρίθηκε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG».

 

Η απονομή των Βραβείων έγινε σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του 19ου Συμποσίου Ανθρωπίνου Δυναμικού που διοργάνωσε η KPMG στις 18 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποτέλεσε μία εκ των τεσσάρων συνολικά εταιρειών που βραβεύθηκαν από την KPMG, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε πλήθος αξιόλογων υποψηφιοτήτων.

 

Η διάκριση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, αφορά στο σημαντικό και αποτελεσματικό ρόλο που ανέπτυξε το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού κατά τη διαδικασία συγχώνευσης των εταιρειών Μύθος Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία κατά το 2015.

 

Συγκεκριμένα το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού υπήρξε στρατηγικός εταίρος για την ομαλή μετάβαση της εταιρείας στην επόμενη μέρα, τη δημιουργία εταιρικής κουλτούρας υψηλής απόδοσης, την αποτελεσματική ενοποίηση των λειτουργιών και τη διαμόρφωση μιας ισχυρής δομής.

 

Κατά την παραλαβή του βραβείου η HR Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας κ. Μαρία Καφεντζή δήλωσε: «Η διάκριση μας δεν αφορά μονάχα στην υλοποίηση ενός επιτυχούς προγράμματος ανάπτυξης μιας νέας εταιρικής κουλτούρας και πλήρους εναρμόνισης με αυτή, αφορά στη συμβολή μας στη δημιουργία ενός ισχυρού επιχειρηματικού πόλου ο οποίος υποστηρίζει την ελληνική οικονομία και δημιουργεί θέσεις εργασίας».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή