Άρχισε η διάθεση του Microsoft Office 365

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την ευρεία διάθεση της δοκιμαστικής (beta) έκδοσης του Microsoft Office 365, το οποίος αποτελεί τη νέα υπηρεσία της εταιρείας στο cloud, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους.

 

Η διάθεση της beta έκδοσης του Office 365, για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, ξεκίνησε το περασμένο έτος, προσφέροντας στους χρήστες μία διαρκώς ενημερωμένη υπηρεσία στο cloud, μέσα από την οποία παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft Lync Online. Την beta έκδοση, η οποία είναι από σήμερα διαθέσιμη σε 38 χώρες και 17 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της ελληνικής γλώσσας μπορούν πλέον να δοκιμάσουν εκατομμύρια χρήστες και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσουν το Office 365.

 

Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε σήμερα την υπηρεσία Office 365 Marketplace, η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν ευκολότερα εφαρμογές και υπηρεσίες των συνεργατών της εταιρίας για το Office 365.

 

Εργασία από οπουδήποτε

 

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, από την έναρξη της διάθεσης του Office 365, περισσότεροι από 100.000 οργανισμοί, από ανεξάρτητους επαγγελματίες μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις, έχουν χρησιμοποιήσει δοκιμαστικά τη νέα αυτή υπηρεσία, ενώ σημειώνεται ότι το 70% αυτών είναι μικρές επιχειρήσεις.

 

Με το Office 365, η μετάβαση στο cloud δεν απαιτεί από τους χρήστες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, καθώς η νέα υπηρεσία βασίζεται σε οικεία, κορυφαία εργαλεία, που ενισχύουν την παραγωγικότητα και τα οποία οι χρήστες γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Οι εργαζόμενοι μπορούν πλέον να συνεργάζονται με άλλους ευκολότερα, μέσω οποιασδήποτε συσκευής ή κινητού τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας οικείες εφαρμογές, όπως το δημοφιλές Office. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τον έλεγχο που χρειάζονται στο cloud.

 

Office 365 Marketplace

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Office 365 Marketplace διευκολύνει την εύρεση εφαρμογών και υπηρεσιών για τους χρήστες, που επιθυμούν να επεκτείνουν ή να εξατομικεύσουν το Office 365. Το Marketplace είναι από σήμερα διαθέσιμο, προσφέροντας περισσότερες από 100 εφαρμογές και 400 επαγγελματικές υπηρεσίες, οι οποίες θα εμπλουτίζονται διαρκώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι συγκεκριμένες εφαρμογές και υπηρεσίες, παρέχονται από μία κοινότητα περισσότερων από 16.000 συνεργατών της Microsoft.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Office 365 Marketplace στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pinpoint.microsoft.com/el-GR/default.aspx, ενώ οι συνεργάτες της Microsoft που επιθυμούν να υποβάλουν νέες εφαρμογές ή λύσεις, θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://office365.pinpoint.microsoft.com/en-US/getlisted.


protoselida

World Business

Πτώση καταγράφει η μετοχή της Nike Inc

Πτώση καταγράφει η μετοχή της Nike Inc

Καθοδικά κατά το 4,5% κινείται η μετοχή της Νike, στις προσυνεδριακές συναλλαγές, μετά από το...

Media

Economist: «Twilight of Tsipras»

Economist: «Twilight of Tsipras»

Την πτώση του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του «Twilight of Tsipras» προδικάζει το περιοδικό...

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Τεχνολογία

Facebook: «Γυμνοί» 600.000.000 κωδικοί χρηστών

Facebook: «Γυμνοί» 600.000.000 κωδικοί χρηστών

Το Facebook παραδέχτηκε σήμερα ότι οι κωδικοί πρόσβασης εκατομμυρίων χρηστών του είχαν αποθηκευτεί στους εσωτερικούς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.