Οι Anonymous κήρυξαν «ολοκληρωτικό πόλεμο» στον Ντόναλντ Τραμπ

Στο στόχαστρο της συλλογικότητας χάκερ Anonymous μπαίνει (ξανά, αφού είχε ξαναστοχευθεί στο παρελθόν) ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Guardian, οι Anonymous κήρυξαν «ολοκληρωτικό πόλεμο», στοχεύοντας τον «βαθύτατα ανησυχητικό» υποψήφιο και ζητώντας τη βοήθεια όποιων ενδιαφέρονται για την αποδόμηση της εκστρατείας του μέσω της αποκάλυψης πραγμάτων που ο ίδιος δεν θα ήθελε το κοινό να γνωρίζει.

 

Οι Anonymous ανακοίνωσαν την αναβίωση της «OpTrump» μέσα από το χαρακτηριστικό τους βίντεο, επιδιώκοντας να ρίξουν μία από τις επιχειρηματικές ιστοσελίδες του Τραμπ στο Σικάγο την 1η Απριλίου.

 

«Σε παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και αυτά που έχουμε δει είναι πολύ ανησυχητικά. Δεν εκπροσωπείς τίποτα άλλο από την προσωπική του απληστία και δύναμη. Αυτό είναι ένα κάλεσμα στα όπλα. Κλείστε τις ιστοσελίδες του, ψάξτε και αποκαλύψτε όσα ο ίδιος δεν θέλει το κοινό να γνωρίζει. Πρέπει να αποδομήσετε την καμπάνια του και να σαμποτάρετε το brand του».

 

Οι Anonymous είχαν ξανά «κηρύξει πόλεμο» στον Τραμπ στο τέλος του 2015, αντιδρώντας στην πρότασή του για απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ σε μουσουλμάνους. Τότε είχαν ρίξει τη σελίδα του Trump Tower στη Νέα Υόρκη μέσω επίθεσης DdoS.


protoselida

World Business

Κέρδη 7,5 δισ. δολ. για την Bank of America

Κέρδη 7,5 δισ. δολ. για την Bank of…

Ξεπέρασε τις προβλέψεις όσον αφορά τα κέρδη και τα έσοδα τρίτου τριμήνου η Bank of...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.