Η Toshiba πουλά δύο μονάδες για συγκέντρωση κεφαλαίων

Η Toshiba ανακοίνωσε σήμερα πως έφτασε σε συμφωνίες προκειμένου να πουλήσει την ιατρική μονάδα και τη μονάδα ηλεκτρονικών. Πρόκειται για μια κίνηση στο πλαίσιο των προσπαθειών για συγκέντρωση κεφαλαίων και περιορισμό του μεγάλου της χαρτοφυλακίου δραστηριοτήτων.

 

Η ιαπωνική εταιρία που παράγει από πρέσες για παντελόνια μέχρι πυρηνική ενέργεια, τόνισε πως συμφώνησε στην πώληση της Toshiba Medical Systems στην Canon, σε μια συναλλαγή αξίας 688 δισ. γεν (6,2 δισ. δολάρια).

 

Ξεχωριστά, η Toshiba έφτασε σε προκαταρκτική συμφωνία προκειμένου να πουλήσει ένα μερίδιο πλειοψηφίας της μονάδας ηλεκτρονικών, Toshiba Lifestyle Products and Services, στο Midea Group που κατασκευάζει συσκευές χαμηλού κόστους. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα αλλά δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί οι λεπτομέρειες.

 

Η εταιρία αναμένει να καταγράψει μια καθαρή απώλεια 710 δισ. γεν κατά το οικονομικό έτος που λήγει αυτό το μήνα, δηλαδή τη μεγαλύτερη στην ιστορία της των 140 χρόνων. Πέρυσι βρέθηκε στο κέντρο ενός από τα χειρότερα λογιστικά σκάνδαλα της Ιαπωνίας, αφού όπως αποκαλύφθηκε παρουσίαζε καλύτερα αποτελέσματα από τα πραγματικά για να προσελκύσει επενδυτές.


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.