Δύο διακρίσεις για την British American Tobacco

Στα βραβεία Best Workplaces 2016

 

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η British American Tobacco (BAT), στους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Πωλήσεων, στο πλαίσιο των βραβείων «Best Workplaces 2016».

 

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ελλάδα, μεταξύ των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, σημειώνοντας την όγδοη διάκριση της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

 

Σύμφωνα με την BAT, αυτή η διάκριση αναδεικνύει τη συνέπεια των πολιτικών της για την εξέλιξη, την επαγγελματική ανάπτυξη και την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού της, και αντανακλά τη διαρκή δέσμευση να επενδύει στους ανθρώπους της.

 

Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η ΒΑΤ έχει προχωρήσει σε 40 νέες προσλήψεις και έχει προσφέρει πάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και παροχές.

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Gianpiero Pazzaneseανέφερε τα εξής: «Είναι σημαντικό ότι οι διακρίσεις που λάβαμε σε δύο αναγνωρισμένους από την αγορά θεσμούς, αφορούν κρίσιμους τομείς για κάθε επιχείρηση: το Ανθρώπινο Δυναμικό και τις Πωλήσεις. Οι δύο αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας και τη δέσμευση μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε, δίνοντας αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα και στηρίζοντας χιλιάδες λιανεμπόρους σε όλη την χώρα».


protoselida

World Business

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gizelis Robotics και η Brookstreet

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gizelis Robotics και η…

Αποκλειστικό σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν το επενδυτικό Fund Brookstreet Equity Partners LLP με την Gizelis Robotics,...

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Υγεία & Διατροφή

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

Μέχρι τέσσερις προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με δυνατότητα αποζημίωσης της κρυοσυντήρησης ωαρίων, καθώς και αποζημίωση για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.