Στον Παυλόπουλο αντιπροσωπεία της ΠΟΠΕΚ

Το θέμα της παράνομης διακίνησης καυσίμων και τις σημαντικές επιπτώσεις σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και του υγιούς ανταγωνισμού έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο το προεδρείο της ΠΟΠΕΚ.

 

Σε συνάντηση που είχε μαζί του αντιπροσωπεία Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ασμάτογλου επεσήμαναν  το χρόνιο ανεπίλυτο πρόβλημα της παράνομης διακίνησης καυσίμων (λαθρεμπόριο, νοθεία, δασμοφοροδιαφυγή, κλοπή, κ.λπ.) και τις σημαντικές επιπτώσεις σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του υγιούς ανταγωνισμού.

 

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ, ο κ. Παυλόπουλος, αφού άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π.Ε.Κ., δεσμεύθηκε να συνδράμει, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου να δρομολογηθούν όποιες ενέργειες απαιτούνται για την οριστική επίλυση του ως άνω προβλήματος.


protoselida

World Business

 Volkswagen : Επενδύσεις στην Κίνα ύψους 4 δισ. ευρώ

Volkswagen : Επενδύσεις στην Κίνα ύψους 4…

Επενδύσεις ύψους 4 δισ. ευρώ θα πραγματοποιήσει στην Κίνα ο όμιλος Volkswagen μαζί με τους...

Media

Ο επαρχιακός Τύπος στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό

Ο επαρχιακός Τύπος στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.) είχε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής...

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.