ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέο έργο στην Κολομβία

Δεύτερο έργο για τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Κολομβία μετά την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού της Μπογκοτά, σε κοινοπραξία με την ισπανική Aqualia του ομίλου FCC (Fomento de Construcciones & Contratas) και την κολομβιανή Cass Constructores.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου του ισπανικού ομίλου FCC ανακοίνωσε ότι η κοινοπραξία της Aqualia (θυγατρική του ισπανικού ομίλου) κέρδισε συμβόλαιο 375 εκατ. ευρώ (430 εκατ. δολάρια) για να κατασκευάσει και να λειτουργήσει εργοστάσιο διαχείρισης νερού κοντά στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά.

 

Η FCC αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Ισπανίας με δραστηριότητες σε διάφορους κλάδους, των κατασκευών, των δομικών υλικών, της ενέργειας, του περιβάλλοντος κ.λπ. Ο όμιλος είχε έσοδα 6,5 δισ. ευρώ το 2015 και δραστηριοποιείται σε 25 χώρες.

 

Μεγαλύτερος μέτοχος του ισπανικού ομίλου FCC έγινε πρόσφατα ο Μεξικανός πολυεκατομμυριούχος Carlos Slim, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος είναι η Esther Koplowitz, ενώ συμμετοχή έχει ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates (5,7%) .


protoselida

World Business

Παίρνει τα πάνω του το Netflix

Παίρνει τα πάνω του το Netflix

Πάνω από 10% ενισχύθηκε η μετοχή της Netflix μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.