«Ποσειδώνια 2016»: Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία

H έκθεση «Ποσειδώνια 2016» θα διεξαχθεί από τις 6 έως 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Δήμου Πειραιά, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

 

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι:«Στο «Ποσειδώνια 2016» οι ηγέτες της βιομηχανίας και οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν για όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία».

 

«Με περισσότερα από 40 επιβεβαιωμένα συνέδρια, σεμινάρια, workshop και συνεντεύξεις Τύπου, που καλύπτουν κάθε πτυχή του κλάδου της ναυτιλίας, οι διοργανωτές έχουν επεκτείνει φέτος τους συνεδριακούς χώρους προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη συμμετοχή. Και η θεματολογία των περισσότερων παρουσιάσεων απηχεί τις βασικές προτεραιότητες της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, το πρόγραμμα των συνεδρίων αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον από τους ιθύνοντες της βιομηχανίας, τους αναλυτές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.


protoselida

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.