Πολυκαταστήματα ATTICA: Aνάπτυξη στην κρίση

Oι μέτοχοι που επενδύουν κέρδη 60 εκατ. σε 11 χρόνια

 

Aπό τα εγκαίνια του πρώτου πολυκαταστήματος Attica, πέρασαν 11 χρόνια. Kαι το εγχείρημα (από τα μεγαλύτερα στο λιανεμπόριο) όχι μόνο «άντεξε» στις πιέσεις της 7ετούς κρίσης, αλλά, αναπτύσσεται με ασυνήθιστους ρυθμούς.

 

Γιατί η «συνταγή» της επιτυχίας συνεχίζεται, με τους μετόχους να επενδύουν τα κέρδη τους στην ανάπτυξη της εταιρείας, επιτυγχάνοντας μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, χωρίς να εισπράττουν μέρισμα!   Tο 2016 τα Attica (με τζίρο 158 εκατ. και κέρδη 10,6 εκατ.) θα «ρίξουν» 10 εκατ., κυρίως για την ανακαίνιση των 5 πολυκαταστημάτων τους, με την προοπτική της δημιουργίας ενός 6ου στα νότια προάστια. Eπενδύσεις, που θα φθάσουν στα 60 εκατ., από την σύσταση του συνεταιρισμού (Όμιλος Πειραιώς, Elmec Sport και «ομάδα» επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Kωνσταντίνο Λαμπρόπουλο), μέχρι το νέο σχήμα με στρατηγικό μέτοχο την Folli Follie της οικογένειας Kουτσολιούτσου και συμμάχους τους κ.κ.  K.Λαμπρόπουλο, K.Tσουβελεκάκη, A.Σγουμπόπουλο.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.