Απορρίπτει πιθανότητα συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ο Μανιάτης

Το ενδεχόμενο συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας από ραδιοφώνου, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες, μνημονιακές πολιτικές.

 

«Με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει βαθύτατα νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές χωρίς να κάνει κανένα βήμα προόδου, εμείς δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση», επισήμανε ο κ. Μανιάτης. Όπως είπε, το μόνο που μπορεί να είναι σωτήριο για τη χώρα, κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, είναι να διασφαλιστεί η ενότητα των δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τη χώρας.

 

«Εάν συμφωνήσουν, εάν σταθούν προ των ευθυνών τους και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. και κάνουν ένα εθνικό προσκλητήριο, μόνο τότε θεωρούμε ότι έχει νόημα η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεννόηση», τόνισε ο κ. Μανιάτης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη απορρίπτει το ενδεχόμενο μονομερούς συνεργασίας με τη Ν.Δ.

 

Ερωτηθείς αν μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα δοθεί οριστικό τέλος στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι ο κ. Μανιάτης σχολίασε: «Έγινε αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο με κάποιες προφανώς παρανοήσεις αλλά ας κοιτάξουμε μπροστά». Προσθεσε ακόμη ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή μια διαρκής λειτουργία της κοινής επιτροπής των δύο κομμάτων που –όπως είπε– «προσπαθεί να βρει αυτά που μας ενώνουν».


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.