Deal News Online

undefined

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Εφάπαξ – Στο ταμείο από Ιούλιο με επιπλέον ψαλίδι έως 18%»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πρόσθετες περικοπές που μπορεί να κυμανθούν από 15,64% έως και 18,26% περιμένουν τους περίπου 15.000 ασφαλισμένους του Δημοσίου που υπέβαλαν αίτηση απονομής εφάπαξ από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 έως την 31η Δεκεμβρίου 2013, το οποίο ακόμα δεν έχει απονεμηθεί».

 

ΕΘΝΟΣ: «Οι νέοι κανόνες για μετατάξεις-αποσπάσεις»

 

Η εφημερίδα σημειώνει: «δημόσιο: ενιαίο σύστημα κινητικότητας έρχεται μέσα στον Ιούνιο. Τι αλλάζει στις μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων και πώς θα αντιμετωπιστούν οι ανισορροπίες στην κατανομή του προσωπικού. Ποιοι θα έχουν δικαίωμα αίτησης. Τα μπόνους και οι υποχρεώσεις».

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Βάσεις-έκπληξη τριών ταχυτήτων»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανοδικές τάσεις λόγω βατών θεμάτων στις Νομικές, Ιατρικές και Πολυτεχνικές Σχολές που επιλέγουν οι αριστούχοι. Πτωτική πορεία σε Παιδαγωγικές, Οικονομικές Σχολές, αλλά και κενές θέσεις φέρνουν οι αλλαγές στα πεδία του μηχανογραφικού».

 

ΕΣΤΙΑ: «Ο καφές, ο Γκαίμπελς και ο Κατρούγκαλος»

 

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «πλείστες είναι οι κατηγορίες που έχουν εκτοξευθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ότι υιοθετεί τακτικές και προσιδιάζουν στον ηγέτη της ρωσικής επαναστάσεως. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί επιχειρήματα από την ναζιστική Γερμανία».

 

Η ΑΥΓΗ: «Οφσάιντ με τις off shore»

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «κόκκινη γραμμή για την κοινωνία το ασυμβίβαστο μεταξύ πολιτικής ενασχόλησης και «εξωχώριας» οικονομικής δραστηριότητας σε φορολογικούς παραδείσους, έστω και «φορολογικά συνεργάσιμους» ».

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Σολομώντεια λύση»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ευρωπαίοι αξιωματούχοι παρενέβησαν στις διαβουλεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τα κλιμάκια των θεσμών προκειμένου να αρθούν οι έντονες διαφωνίες. Εκταμιεύεται η πρώτη δόση από τα 10,3 δισ. μετά το «κλείσιμο» των εκκρεμών ζητημάτων».

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Τώρα φαίνεται το κόστος capital controls, διαπραγμάτευσης»

 

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «η επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων και η αβεβαιότητα που κυριάρχησε το 2015 κατακρήμνισαν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και εξανέμισαν το όφελος από τη μείωση των μισθών τα προηγούμενα χρόνια».

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Παίρνει σειρά η επίθεση τα Εργασιακά!»

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «βαρέλι δίχως πάτο» είναι τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης για να επιτευχθεί ο στόχος της ανάκαμψης για το κεφάλαιο, καθώς μετά το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, σειρά παίρνουν τώρα τα Εργασιακά».

 

ΤΑ ΝΕΑ: «Ανοιγοκλείνει η αξιολόγηση»

 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «παρά τα σκληρά μέτρα που η κυβέρνηση πέρασε από τη Βουλή και αρχίζουν ήδη να επιβαρύνουν τους πολίτες, η αξιολόγηση δεν θεωρείται ότι έχει κλείσει οριστικώς για να προχωρήσει η πληρωμή της δόσης».

 

KONTRA NEWS: «Φτάνουν πια οι εκβιασμοί των τοκογλύφων»

 

Η εφημερίδα γράφει ότι «εκβιαστές, ανάλγητοι, ανίκανοι, κατώτεροι των περιστάσεων και κυρίως εκτός τόπου και χρόνου οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών, συνεχίζουν τα βασανιστήρια σε βάρος του λαού και της χώρας».

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Ανησυχητικά μηνύματα εκπέμπει η οικονομία»

 

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ανησυχητικά μηνύματα εκπέμπει η πραγματική οικονομία, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την προσδοκώμενη αποκατάσταση του κλίματος. Η Ελλάδα έχασε έξι θέσεις στην ανταγωνιστικότητα πέφτοντας στην 56η σε σύνολο 61 χωρών».

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Τρεις «κόφτες» στο εισόδημα»

 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «1. Παρακράτηση φόρου. Νέες ανατροπές σε μισθούς-συντάξεις. 2. Έμμεση φορολογία. Ανατιμήσεις από τον ΦΠΑ 24%. 3. Ασφαλιστικό. Αύξηση εισφορών στο επικουρικό ταμείο. Ενεργοποιείται από αύριο το πρώτο κύμα ασφαλιστικών και φορολογικών μέτρων».


protoselida

World Business

Η βρετανική Lewis βάζει λουκέτο σε 7 καταστήματα-Στο δρόμο 1.300 εργαζόμενοι

Η βρετανική Lewis βάζει λουκέτο σε 7 καταστήματα-Στο…

Οκτώ καταστήματα της βρετανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων John Lewis κατεβάζουν ρολά συμπεριλαμβανομένων δύο μεγάλων καταστημάτων στο...

Secret Money

 TI «ΠAIZEI» ME TH XAΛYBOYPΓIKH;

TI «ΠAIZEI» ME TH XAΛYBOYPΓIKH;

Yπάρχει άραγε κάποια εξέλιξη στις συζητήσεις μεταξύ των τραπεζών και της Xαλυβουργικής για το θέμα...

Τεχνολογία

Tik Tok: Έξοδος από Χονγκ Κονγκ εντός ημερών

Tik Tok: Έξοδος από Χονγκ Κονγκ εντός ημερών

Ένα από τα δημοφιλέστερα στους νέους μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει...

Υγεία & Διατροφή

Συμφωνία Κομισιόν με Merck και Roche

Συμφωνία Κομισιόν με Merck και Roche

Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία Merck επιβεβαίωσε σήμερα ότι συμφώνησε να εφοδιάσει τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Περιβάλλον

ΟΗΕ: Προειδοποίηση για αύξηση ζωονόσων ασθενειών

ΟΗΕ: Προειδοποίηση για αύξηση ζωονόσων ασθενειών

Περισσότερες επιδημίες θα προκύψουν, εκτός κι εάν οι κυβερνήσεις λάβουν ενεργά μέτρα για να αποτρέψουν το πέρασμα άλλων ζωονόσων ασθενειών στον...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.