Κάμερον: Η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα είναι μη αναστρέψιμη

«Η έξοδος της χώρας από την ΕΕ θα είναι μη αναστρέψιμη» προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον μιλώντας έξω από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, δύο μόλις ημέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα κρίνει το μέλλον της Βρετανίας.

 

«Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αν η Βρετανία βγει από την ΕΕ», τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός ζητώντας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους να σκεφτούν σοβαρά τις προοπτικές των παιδιών τους την ημέρα του δημοψηφίσματος.

 

«Τα παιδιά σας δεν θα μπορούν να αναστρέψουν αυτή την απόφαση αν φύγουμε από την ΕΕ. Σκεφτείτε τις ελπίδες και τα όνειρα των παιδιών σας και των εγγονιών σας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

 

«Για έξι χρόνια είχα την ευθύνη και την τιμή να είμαι ο πρωθυπουργός σας και θέλω να σας πω γιατί κάνοντας αυτή τη δουλειά νιώθω τόσο έντονα γιατί η Βρετανία πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη.

 

Πάνω από όλα έχει να κάνει με την οικονομία μας, θα είναι ισχυρότερη αν μείνουμε, θα είναι πιο αδύναμη αν φύγουμε. Και αυτό είναι τεράστιο ρίσκο για τη Βρετανία, τις βρετανικές οικογένειες, τις βρετανικές δουλειές και είναι μη αναστρέψιμο, δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο Κάμερον, επισημαίνοντας πως ο ίδιος και κάθε εν ζωή πρωθυπουργός πιστεύουν ότι οι Βρετανοί είναι πιο ασφαλείς εντός της ΕΕ, ενώ τόνισε πως οι Βρετανοί δεν παραιτούνται.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.