Στρατηγική συνεργασία διεθνής χορηγίας Chipita- Euroleague Basketball

H Chipita, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την Euroleague Basketall καθώς γίνεται Name Partner στο πρωτάθλημα Eurocup και Premium Partner στο Turkish Airlines Euroleague.

 

Για πρώτη φορά Ελληνική εταιρία προχωρά σε μια τόσο σημαντική διεθνή χορηγία στο χώρο του αθλητισμού. Επίσης το 7DAYS γίνεται το πρώτο καταναλωτικό προϊόν που συνεργάζεται ως Name Partner με την Euroleague.

 

Ο CEO της CHIPITA, κύριος Σπύρος Θεοδωρόπουλος, παρευρέθηκε στη Βαρκελώνη σήμερα για την ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας και την μετονομασία του Eurocup σε 7DAYS Eurocup. To νέο όνομα και το λογότυπο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του νέου 7DAYS Eurocup , που ξεκινά επίσημα τον Οκτώβριο.

 

Χαρακτηριστικά ο κύριος Θεοδωρόπουλος είπε: "Η Chipita είναι πραγματικά περήφανη για αυτή τη συνεργασία. Είναι σημαντικό να βρίσκεις συνεργάτες με ίδιους στόχους και προσδοκίες. Σαν εταιρία στηρίζουμε το μπάσκετ, το κάναμε και παλaιότερα με δύο ομάδες στην Ελλάδα.

 

Το όραμα μας είναι να αναπτύξουμε μία μακροχρόνια συνεργασία με την Euroleague Basketall . Θέλουμε να καλωσορίσουμε τις ομάδες που είναι μέλη της οικογένειας της Euroleague Basketball και δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για την από κοινού ανάπτυξη των δύο διοργανώσεων".

 

Η Chipita μέσα από αυτήν την στρατηγική συνεργασία , στοχεύει να αποκτήσει την ιδανική πλατφόρμα επικοινωνίας με τον καταναλωτή της καθώς το 7DAYS croissant κατέχει ηγετική θέση στις χώρες που δραστηριοποιούνται οι δύο κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις.


protoselida

World Business

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο εργοστάσιό της στην Γερμανία

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο…

Έως και 10.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στην περιοχή του Βερολίνου με την λειτουργία,...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Περιβάλλον

Εύοσμος: Ανακύκλωση 1.200 λίτρων τηγανέλαιων από μαθητές

Εύοσμος: Ανακύκλωση 1.200 λίτρων τηγανέλαιων από μαθητές

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι μαθητές του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη στην ανακύκλωση τηγανέλαιου,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.