Οι επόμενες κίνησεις της Apple

Η Apple ετοιμάζεται για μια νέα προϊοντική «επίθεση» μέσα στο χρόνο. Παράλληλα με το πολυαναμενόμενο iPhone 7, οι φίλοι της Apple περιμένουν και κάποιο νέο iPad.

 

Η εταιρεία-κολοσσός έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές για tablets, από μεγάλα μεγέθη μέχρι και πολύ μικρά. Το iPad mini 4 είναι η πιο πρόσφατη από τις μικρότερες συσκευές και αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πολλοί οπαδοί της Apple πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα το μικρότερο tablet να αναβαθμιστεί. Και όπως συμβαίνει συχνά με την Apple, πολλές φήμες και «διαρροές» για τη νέα συσκευή κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

 

Η Mirror παρουσιάζει μερικά απ΄αυτά που έχουν ακουστεί, ενώ όπως αναφέρει νέες πληροφορίες θα έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο...

 

Έχοντας κατά νου ότι η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τα προϊόντα της το Σεπτέμβριο, τότε πιθανόν να δούμε το νέο προϊόν σε λιγότερο από δύο μήνες. Η εταιρεία δίνει στην κυκλοφορία τα προϊόντα της γρήγορα μετά την ανακοίνωση τους, πράγμα που σημαίνει ότι και η διάθεσή του μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο αυτού του έτους. Οι φήμες αναφέρουν ότι μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι στην κυκλοφορία το επόμενο iPhone και έτσι το νέο μίνι iPad θα μπορούσε να είναι στα ράφια την ίδια ημέρα.

 

Όσον αφορά τώρα την τιμή του ίσως κοστίζει περίπου 100 ευρώ παραπάνω από το προηγούμενο μοντέλο, καθώς πρόκειται για μια τιμολογιακή πολιτική που συνηθίζει να ακολουθεί η Apple.

 

Οι φήμες για το σχεδιασμό της νέας συσκευής λένε ότι πιθανότατα η Apple θα κρατήσει το ίδιο μέγεθος οθόνης 7,9 ιντσών που ήταν ήταν το σήμα κατατεθέν του iPad mini, ενώ διαρροές δείχνουν ότι θα κάνει το σώμα πιο λεπτό. Όλα αυτά βέβαια είναι στο πλαίσιο της εικασίας και δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί κάτι.


protoselida

Media

Die Zeit: «Καμπανάκι» για την ψυχική υγεία προσφυγόπουλων στη Μόρια

Die Zeit: «Καμπανάκι» για την ψυχική υγεία προσφυγόπουλων…

Ρεπορτάζ για προσφυγόπουλα που ζουν στη Μόρια της Λέσβου και αντιμετωπίζουν ψυχικές διαταραχές, σύμφωνα με...

Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι Ferran Soriano υποστήριξε ότι η διετής αποβολή της ομάδας...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.