Συνεργασία για την προώθηση ιατρικού και ιαματικού τουρισμού

Η ανάπτυξη και προώθηση του ιατρικού και του ιαματικού τουρισμού βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα.

 

Η συζήτηση αφορούσε τη στενή συνεργασία των δύο υπουργείων για την υλοποίηση κοινών, άμεσων και μελλοντικών δράσεων που βρίσκονται, επίσης, στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της πολιτικής εξωστρέφειας της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

 

Ειδικότερα, συζητήθηκαν δράσεις με στόχο την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού ιατρικού τουρισμού, το πλαίσιο ανάπτυξης των ιατρικών τουριστικών προϊόντων και η ανάπτυξη του τουρισμού που αφορά τα κέντρα αποκατάστασης. Επίσης, στο πλαίσιο της στρατηγικής του υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, συζητήθηκαν προτάσεις και σχέδια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ιαματικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας για την προώθηση και προβολή του θεματικού τουρισμού, συζητήθηκε αίτημα από ενδιαφερόμενους διοργανωτές διεθνών ιστιοπλοϊκών αγώνων στην Ελλάδα του επιπέδου America' s Cup.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από το υπουργείο Τουρισμού, ο γγ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας, η διευθύντρια του γραφείου της υπουργού, Αγγελική Χονδροματίδου και η νομική σύμβουλος, Ευριδίκη Κουρνέτα, ενώ από το υπουργείο Εξωτερικών, οι συνεργάτες του κ. Μάρδα, Νίκος Χρήστου και η Σοφία Κιβρακίδου.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Στα πρόθυρα κατάρρευσης η British Steel

Στα πρόθυρα κατάρρευσης η British Steel

Στο χείλος της κατάρρευσης βρίσκεται η British Steel, η δεύτερη μεγαλύτερη χαλυβουργία της Βρετανίας, εκτός...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Ιτούδης: «Νιώθω γεμάτος»

Ιτούδης: «Νιώθω γεμάτος»

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την κατάκτηση...

Τουρισμός

«Synergassia» Enterprise Greece και Επιμελητηρίου Λακωνίας

«Synergassia» Enterprise Greece και Επιμελητηρίου Λακωνίας

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Επιμελητήριο Λακωνίας συνδιοργάνωσαν επιχειρηματική επίσκεψη πολυμελούς διπλωματικής αντιπροσωπείας Ξένων Πρεσβειών από 17...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.