Μανιάτης: Η κυβέρνηση θέλει να αναιρέσει την επένδυση του Ελληνικού

«Το δίλημμα είναι καθαρό: ή το Ελληνικό θα γίνει τόπος 70.000 νέων θέσεων εργασίας, ή θα παραμείνει αποθήκη ψυχών και χώρος διακίνησης ναρκωτικών. Τότε, η κατάρρευση της χώρας θα έχει ονοματεπώνυμο, και θα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» είπε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, προχωρώντας στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση θέλει να αναιρέσει την επένδυση του Ελληνικού.

 

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων δεκαετιών να ναυαγήσει, γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ικανοποιήσει εσωκομματικούς οπλαρχηγούς στην περιοχή και το τοπικό της ακροατήριο» προειδοποίησε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος.

 

«Γιατί δεν προχώρησαν στη διαδικασία χαρακτηρισμού ως "αρχαιολογικό χώρο" πριν την υπογραφή; Είναι απολύτως ύποπτο», υπογράμμισε ο κ. Μανιάτης.

 

Η κυβέρνηση λογοδοτεί πλέον στον ελληνικό λαό, συνέχισε. «Αυτό που παραδίδουν είναι καλύτερο ή κατά πολύ χειρότερο από αυτό που παρέλαβαν; Οδηγούν τον τόπο προς την καταστροφή», σημείωσε, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση παραλογισμού και σχιζοφρένειας», με ένα μέρος της να αντιμάχεται το άλλο, όπως είπε.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.