Κανονικά τα φάρμακα σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ Προτεινόμενο

Τέλος μπαίνει -με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής- στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

 

Ο Φ.Σ.Α. αποφάσισε να αναστείλει την απόφαση για διακοπή, από τις 2 Μαΐου, της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων και να συνεχίσει να εξυπηρετεί κανονικά τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

 

Η απόφαση ελήφθη, μετά τη σημερινή συνάντηση του διοικητή του ΟΑΕΕ, Γεράσιμου Βουδούρη, και του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνου Λουράντου, στα γραφεία του Οργανισμού.

 

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λουράντος επέδωσε επιστολή στον διοικητή του ΟΑΕΕ, στην οποία υπογραμμίζει τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Γεράσιμου Βουδούρη, και αναγνωρίζει τις συνεχείς και αξιόλογες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του Ταμείου για την εξόφληση των συγκεκριμένων οφειλών.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Βουδούρης υπογράμμισε, ότι «στη δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα το ζητούμενο είναι η κοινωνική αλληλεγγύη. Η λύση που βρέθηκε, να σταματήσει δηλαδή η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, ικανοποιεί απολύτως και δικαιώνει τον ΟΑΕΕ, ως προς τις κινήσεις που αποφάσισε να κάνει».

 

Ο διοικητής του ΟΑΕΕ είχε χαρακτηρίσει την απόφαση των φαρμακοποιών άδικη και αδικαιολόγητη, καθώς ο Οργανισμός έχει πληρώσει τα φαρμακεία μέχρι και το Δεκέμβριο του 2010, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανεξέτασης των συμβάσεων του ΟΑΕΕ με τα φαρμακεία.

 

Πριν τη συνάντηση του κ. Βουδούρη με τον κ. Λουράντο, είχε προηγηθεί έκτακτη σύσκεψη του διοικητή του ΟΑΕΕ με τα προεδρεία της ΓΣΕΒΕ, της ΕΣΕΕ, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών και των Ενώσεων των συνταξιούχων που υπάγονται στον ΟΑΕΕ, όπου εξετάστηκαν τα αιτήματα των φαρμακοποιών.


protoselida

Media

Die Zeit: Υπαίθρια φυλακή για τους πρόσφυγες η Ελλάδα

Die Zeit: Υπαίθρια φυλακή για τους πρόσφυγες η…

Πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τις σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στην Ελλάδα φιλοξενεί στην...

Secret Money

 OI ΠPΩTEΣ YΠOΓPAΦEΣ

OI ΠPΩTEΣ YΠOΓPAΦEΣ

Θα είναι αν μη τι άλλο μια ιστορική στιγμή, αυτή των υπογραφών στη σύμβαση για...

Αθλητικά

Τέταρτη σερί «κούπα» για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού

Τέταρτη σερί «κούπα» για το γυναικείο μπάσκετ του…

Η απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού στο γυναικείο μπάσκετ επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά στα Χανιά,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.