Καθησυχάζει το "Εργασίας" για τα επιδόματα Προτεινόμενο

Δεν κινδυνεύουν τα προγράμματα κοινωνικών παροχών τόνισαν ανώτερα στελέχη του υπουργείου Εργασίας, με αφορμή δημοσιεύματα για εμπλοκή στις συζητήσεις του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας με εκπροσώπους του υπουργείου, που μπορεί να επηρεάσει την καταβολή των επιδομάτων του ΟΑΕΔ ή άλλες παροχές.

 

Τα ίδια στελέχη αναγνώριζαν ότι υπάρχει μια υστέρηση στη χρηματοδότηση εποπτευομένων φορέων από το υπουργείο Εργασίας, αλλά υποστηρίζουν ότι οι αποκλίσεις που θα υπάρξουν το 2011 δεν είναι μεγάλες (περίπου 700 εκατ. για τον ΟΑΕΔ και 600 για το ΙΚΑ) έχουν δε διασφαλιστεί από το αποθεματικό και επομένως το θέμα είναι τεχνικό.

 

Διαβεβαιώνουν επίσης ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών και της "τρόικας" και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η επίλυσή του, ώστε να στηριχθεί με κάθε τρόπο η εργασία και η υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη. Ακόμη, σημειώνουν ότι το υπουργείο Εργασίας έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσει πόρους, επιδιώκοντας, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας τον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης και των παροχών Υγείας.


protoselida

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.