Στο υπουργείο Παιδείας η μισθοδοσία Αρεταίειου-Αιγινήτειου

Στον κωδικό μισθοδοσίας του υπουργείου Παιδείας μεταφέρονται από 1/1/2012 οι μισθοδοσίες των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι πάσης φύσεως αποδοχές του διδακτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού που υπηρετεί μια οποιαδήποτε μορφή και σχέση εργασίας στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο, όπως και στο Ταμείο Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταφέρονται από 1/1/2012 στον κωδικό μισθοδοσίας του υπουργείου Παιδείας. Ταυτόχρονα από το ίδιο χρονικό διάστημα μειώνεται, ισόποσα με τις δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού τους, η επιχορήγηση των πιο πάνω φορέων.

 

Αυτό προβλέπεται, μεταξύ άλλων, σε τροπολογία που κατατέθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Άννα Διαμαντοπούλου στο νομοσχέδιο που αφορά το θεσμικό πλαίσιο των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων και την Ίδρυση Ινστιτούτων, Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων "Διόφαντος".

 

Με την ίδια τροπολογία επανακαθορίζονται τα απαιτούμενα για τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ε.Β.Ε. προσόντα των υποψηφίων, η θητεία του οποίου μπορεί να ανανεωθεί μία φορά. Στην περίπτωση δε, που "ο Γενικός Διευθυντής πριν το διορισμό του υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός της δημόσιας εκπαίδευσης (εκτός από υπάλληλος του δημοσίου τομέα που ισχύει), μετά τη λήξη της θητείας του ή τη μη ανανέωση της, με υπουργική απόφαση επιστρέφει στον φορέα προέλευσης του και καταλαμβάνει κενή οργανική θέση αντίστοιχη με αυτή που κατείχε ή αν δεν υπάρχει καταλαμβάνει προσωποπαγή θέση με την ίδια σχέση εργασίας, ίδιας κατηγορίας, κλάδου και ειδικότητας".


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.