Πυρά Τσιόδρα κατά Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο [βλ. σχετικά: Τσίπρας: Η διαπραγμάτευση θα κλείσει στην ώρα της].

 

Ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για «χιλιοειπωμένα κλισέ, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και κυνισμό» από την πλευρά του κ. Τσίπρα.

 

«Μιλάει για προτεραιότητα στην ανάπτυξη, τη στιγμή που ο Εμίρης του Κατάρ, ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους που θέλουν να φέρουν χρήματα στη χώρα χαρακτηρίζει "ανέκδοτο" τις επενδύσεις στην Ελλάδα. Επαναλαμβάνει τα περί χτυπήματος της διαπλοκής την ίδια μέρα που αποκαλύπτονται οι νέες "περιπέτειες" του κολλητού του Νίκου Παππά για δουλειές στη Βενεζουέλα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

 

Ο κ. Τσιόδρας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «ακόμη και τα προβλήματα της καθημερινότητας και τα βάσανα των πολιτών, τα βλέπει ως χώρο "για την κατοχύρωση πολιτικής ηγεμονίας". Με άλλα λόγια ως μέσον για να μένει εκείνος και οι υπουργοί του στην εξουσία».

 

«Όσο για τις "επιτυχίες" που απαρίθμησε, τις βιώνουν όσοι πίστεψαν στα ψέματά του», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Τουρισμός

Ακόμα περισσότεροι Αυστριακοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2020

Ακόμα περισσότεροι Αυστριακοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2020

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα για την άνοδο τουρισμού από την αυστριακή αγορά καταγράφηκαν στη διάρκεια συναντήσεων...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.