Τουρισμός: 140 και πλέον επενδύσεις τη διετία 2015-2016

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι επενδύσεις στο μέτωπο τουρισμό τη διετία 2015-2016, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα η αρμόδια υπουργός Ελενα Κουντουρά με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα και κεντρικό θέμα τις δράσεις του υπουργείο στον τομέα των επενδύσεων. Με 140 και πλέον επενδύσεις μέσα στη διετία 2015-2016 είναι σαφές δείγμα ότι κάτι έχει αλλάξει στις επενδύσεις δήλωσε η αρμόδια υπουργός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

«Πρόκειται για οργασμό επενδύσεων», πάντα στον τομέα του τουρισμού όπως τόνισε η Έλενα Κουντουρά, καθώς οι επενδυτές που έρχονται στην ειδική υπηρεσία του υπουργείου τουρισμού διακρίνουν ένα φιλικό περιβάλλον και για το λόγο αυτό επενδύουν στη χώρα μας.

 

Σε ό,τι αφορά τις 140 νέες επενδύσεις, 50 αφορούν ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων, 50 επεκτάσεις υφιστάμενων και οι υπόλοιπες εκσυγχρονισμό υπαρχόντων.

 

Πολλές εξ' αυτών έχουν ήδη πάρει αδειοδοτήσεις με τις υπόλοιπες να έχουν καταθέσει το φάκελο για την αδειοδότηση. Ξεχωρίζουν οι επενδύσεις για 4 σύνθετα τουριστικά καταλύματα εκ των οποίων τα 2 είναι στην Κρήτη (Ελούντα και Χερσόνησο) το ένα στην Λήμνο και το άλλο στην περιοχή του Αιγίου.


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Media

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.