Δύο νέες συντονιστικές επιτροπές σην Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Την συγκρότηση δύο νέων συντονιστικών επιτροπών ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης και βελτίωσης του ρόλου και των δραστηριοτήτων της.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις:

 

- Συντονιστική Επιτροπή Διαχείρισης Προβληματικών Δανείων, πρόεδρος της οποίας αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Καλαντώνης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Eurobank Ergasias.

 

- Συντονιστική Επιτροπή των Επικεφαλής Οικονομικής Διαχείρισης (Chief Financial Officers – CFOs), πρόεδρος της οποίας αναλαμβάνει ο Βασίλειος Ψάλτης, Γενικός διευθυντής και CFO της Alpha Bank.

 

Αποφασίστηκε επίσης, η σύσταση ενός διατραπεζικού φόρουμ Διαχείρισης Προβληματικών Δανείων, πρόεδρος του οποίου αναλαμβάνει ο Σπύρος Παπασπύρου, ανώτερος γενικός διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Παράλληλα, εξελέγησαν ομόφωνα, οι νέοι πρόεδροι στη Συντονιστική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και στο Νομικό Συμβούλιο της ΕΕΤ. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μπένο, βοηθό γενικό διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και τον Γεώργιο Τριανταφυλλάκη, βοηθό γενικό διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αντίστοιχα.

 

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΕΤ, πρόεδρος της οποίας παραμένει ο Σπύρος Παπασπύρου, Αντιπρόεδρος ορίστηκε επίσης ομόφωνα, η Νέλλη Τζάκου - Λαμπροπούλου, γενική διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

 

Τέλος, στη Συντονιστική Επιτροπή Αγορών και Κεφαλαίων, πρόεδρος και αντιπρόεδρος παραμένουν, αντίστοιχα, οι Αρτέμης Θεοδωρίδης, γενικός διευθυντής της Alpha Bank και Κωνσταντίνος Κάμαρης, Head of Global Markets & Treasurer της HSBC Bank Plc.


protoselida

Media

Ο επαρχιακός Τύπος στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό

Ο επαρχιακός Τύπος στηρίζει τον εσωτερικό τουρισμό

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.) είχε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής...

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Αθλητικά

Στον ΑΝΤ1 η μετάδοση του Euro 2020

Στον ΑΝΤ1 η μετάδοση του Euro 2020

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα μεταδοθεί από...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.